ERES
ERES
ERES

Η Αctivewear συλλογή της ERES σε στέλνει στο runway του γυμναστηρίου


Από τότε που ξεκίνησε η Eres, η εταιρεία γιορτάζει καθημερινά τις γυναίκες, κάνοντας τα ρούχα πολυτελείας μια καθημερινή χειρονομία. 

Εσώρουχα φυσικά, αλλά και beachwear και homewear γεμίζουν κάθε μέρα και νύχτα με το Eres chic και μια κομψότητα που συναντά κανείς στις όχθες του Σηκουάνα καθώς και στις μαγικές παραλίες, στην άλλη πλευρά του κόσμου που όλοι ονερεύονται να επισκεφθούν.

Ξεκινώντας το 1968, η Eres συνοδεύει τις γυναίκες σε όλες τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους τα τελευταία σαράντα χρόνια. Τόσο μεγάλες αλλαγές στη θηλυκότητα κατά τις οποίες ο οίκος συνέχισε να δείχνει την ιδιαίτερη προσοχή του στη λεπτομέρεια, την άνεση και τη μοναδικότητα. Με αυτό το πνεύμα, η Eres παρουσιάζει τώρα τη σειρά Activewear. Σχεδιασμένη για τις γυναίκες του σήμερα, αυτή η αρχική συλλογή γιορτάζει την ελευθερία του σώματος και του αθλητισμού που κάνει τις γυναίκες δυνατές όπως οι pilates, η γιόγκα, η χαλαρή γυμναστική...

Η φιλοσοφία της γιόγκα και οι αρχές του pilates γίνονται πράξη και βρίσκουν το τέλειο outfit για άσκηση, αυτό που θα σας κρατήσει κομψές σε όλη την διαδικασία.

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ύφασμα peau douce της Eres διαθέτει μανίκι με λεπτομέρειες και necklines που αποκαλύπτουν την πλάτη.

 

Πλεξίδες διακριτικά κεντημένες και υφάσματα που παίζουν με την διαφάνεια της δαντέλας Calais και σούπερ κομψές λεπτομέρειες.

Το χρώμα-κλειδί είναι μια απλή γκρι μαύρη απόχρωση που ταιριάζει με την παλέτα Eres που συνδυάζεται με τη μαγεία του μαρμάρου και την ένταση του όνυχα.

Αυτή η συλλογή επαναπροσδιορίζεται ως σύμμαχος των επίμονων γυναικών που αγαπούν τα σύνολα τζόγκινγκ και ένα χαλαρό τοπ για την επιστροφή στο σπίτι. Εξαιρετικά λεπτό το κασμίρ, ιδανικό για να χαρίζει ζεστή αίσθηση, και τόσο απαλό μαλακό ώστε να μπορεί να φορεθεί σε όλες τις συνθήκες.

Tο πνεύμα αυτής της activewear συλλογής και η ευχαρίστηση να τη φοράτε δεν περιορίζεται στον χρόνο που αφιερώνετε στην άσκηση.

Μια φιλοσοφία που περνά σε κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής. Το Activewear είναι cool.