CHROMAT FW 19
CHROMAT FW 19
CHROMAT FW 19

Το show της Chromat τα είχε όλα -Μοντέλα με προσθετικά μέλη, τρανσέξουαλ, plus sized


Τα μοντέλα στο show του fashion label Chromat περπάτησαν στην πασαρέλα με τα πιο εντυπωσιακά και πολύχρωμα μαγιό.

Ωστόσο αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν ούτε τα μικροσκοπικά μπικίνι, ούτε τα καυτά κορμιά με δημιουργίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από κρύσταλλα.

Τα μοντέλα πάνω στο runway σχεδόν χόρευαν με φύλλα φοίνικα στα χέρα και την πλάτη και τα δικά τους αληθινά φτερά -η σύγκριση με διάσημο label εσωρούχων είναι αναπόφευκτη- φτερά που τους έδινε η διαφορετικότητα και μοναδικότητα τους.

Μοντέλα plus sized, τρανσέξουαλ, με μερική αναπηρία, με πολύ γυμνασμένα σώματα ή τατουάζ φόρεσαν τα πιο έντονα εως και neon χρώματα.

Και ενώ τα μοντέλα άλλων διάσημων show έχουν όλα τον ίδιο σωματότυπο, ψηλόλιγνες σιλουέτες χωρίς ίχνος από ψεγάδια, η Chromat γιόρτασε όλα τα μεγέθη, τις ιδιαιτερότητες, τα φύλα και τις ηλικίες. Ραγάδες και κυτταρίτιδα ήταν επίσης εκεί και όλοι ήταν οk με αυτό. Ενα μοντέλο περπάτησε με προσθετικό πόδι και έδειχνε υπέροχη.

Εκτός από το το γεγονός πως αγκαλιάζει κάθε ιδιαιτερότητα, η εταιρία προσαρμόζεται με τους κανόνες της βιωσιμότητας.

Τα μαγιό της μάρκας κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμο νάιλον, από δίχτυα αλιείας και πλαστικά μπουκάλια που συλλέχθηκαν από τους ωκεανούς. Η συλλογή F/W 19 με όνομα Climatic είναι εμπνευσμένη από την ακτή του Μαϊάμι μια πόλη στην πρώτη γραμμή της κλιματικήςαλλαγής.

Η εικόνα εκτός από εντυπωσιακή, γεννά την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

 

Splash/Ideal image
Splash/Ideal image