#KARLXOLIVIA
#KARLXOLIVIA
#KARLXOLIVIA

Η Olivia Palermo είναι η νέα μούσα του Κarl Lagerfeld -Η ανακοίνωση της συνεργασίας


Ο Karl Lagerfeld μόλις ανακοίνωσε ότι η συλλογή Fall/Winter 2019, εκτός από την υπογραφή του και το κλασικό παριζιάνικο στιλ που τον χαρακτηρίζει, φέρει και την stylish πινελιά της Νέας Υόρκης: αυτή της Olivia Parlemo.

Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια σειρά που υπόσχεται να αφήσει τις fashionista άφωνες. Και οι δύο αποκάλυψαν την επερχόμενη συνεργασία μέσω των κοινωνικών τους δικτύων.

Σε αυτήν, εκτός από το γεγονός ότι η διάσημη socialite και Ιt Girl θα φορέσει πρώτη τις δημιουργίες του κορυφαίου σχεδιαστή, θα συμμετάσχει και στην διαδικασία της δημιουργίας 5 made to measure σχεδίων.

«Το να έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον οραματιστή Karl Lagerfeld είναι πραγματικά απίστευτο», δήλωσε η Olivia Palermo, η οποία έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στον κόσμο της μόδας, με το άψογο στιλ και την έμφυτη κομψότητά της.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που μπορούμε να αποτυπώσουμε το όραμά μας για τη ζωή σε αυτό το έργο..». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Karl Lagerfeld συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας.

Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε την συλλογή του σε συνεργασία με ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα σήμερα, την Kaia Gerber.

Μια γραμμή που συμπλήρωσε απόλυτα το απλό και μοντέρνο στιλ της νεαρής.

Η νέα συνεργασία με την Olivia Palermo υπόσχεται να γίνει η τέλεια ένωση. Θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Ιούνιο τόσο στην ιστοσελίδα του Karl.com όσο και σε επιλεγμένους λιανοπωλητές.