Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, Φωτογραφία: ΑP images
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, Φωτογραφία: ΑP images
20|02|2019 15:17
SHARE
ΜΟΔΑ & ΓΗΠΕΔΟ

Οι star της μόδας παίζουν μπάλα -Πέντε ποδοσφαιριστές με το δικό τους brand ρούχων


Οι αθλητές συνηθίζουν γενικά, τις πιο casual εμφανίσεις, αφού περνούν αρκετό από το χρόνο τους σε προπονήσεις, φορόντας φόρμες και άνετα ρούχα.

Παράλληλα όμως, κάποιοι από αυτούς έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το χώρο της μόδας, είτε με το να γίνουν οι ίδιοι fashion icons είτε με το να λανσάρουν κολεξιόν χτίζοντας τα δικά τους brands.

Όλο και περισσότερα αστέρια του ποδοσφαίρου αποφασίζουν να επενδύσουν στη βιομηχανία της μόδας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε η επαγγελματική καριέρα των αθλητών έχει συγκεκριμένο ηλικιακό όριο, οπότε στη συνέχεια προσχωρούν σε άλλους τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας.

Παρακάτω θα παρουσιαστούν 5 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν σειρά ρούχων με την προσωπική τους σφραγίδα:

Ο πρώτος που έρχεται σίγουρα στο μυαλό μας, δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει τη δική του σειρά ρούχων και εσωρούχων, που φέρει το όνομα CR7. Στα 34 του χρόνια, ο Ρονάλντο καταφέρνει να βγάζει πολλά λεφτά εντός και εκτός γηπέδου, με αποκορύφωμα τη μεταγραφή του από τη Ρεάλ στη Γιουβέντους έναντι 100 εκ. ευρώ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αστρονομικό ποσό τόσο για τη Σέριε Α, όσο και για παίκτη της ηλικίας του Ρονάλντο. Η ιταλική ομάδα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, πούλησε 520 χιλιάδες φανέλες του παίκτη μέσα σε ένα 24ωρο, σημειώνοντας ρεκόρ και σε αυτό. Φαίνεται ότι όπου υπάρχει Ρονάλντο, υπάρχει και κέρδος… κάτι όχι τόσο περίεργο για τον απόλυτο σούπερ-σταρ!

Ένας άλλος θρύλος του ποδοσφαίρου που λάνσαρε τη δική του μάρκα ρούχων, είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τη σειρά Α-Ζ. Βλέποντας το τέλος της ποδοσφαιρικής τους καριέρας να πλησιάζει, μπήκε στο χώρο της μόδας το 2016. Ο 37χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί για τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης ενώ σήμερα αγωνίζεται για την αμερικάνικη ομάδα LA Galaxy. Δυστυχώς, δεν είχε την ίδια επιτυχία και στο χώρο της ενδυμασίας, καθώς η εταιρία του έκλεισε πρόσφατα.

Ο Ρίο Φέρντιναρντ είναι ο επόμενος στη λίστα, με τη μάρκα FIVE Supply. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δική του σειρά με φόρμες, φούτερ και t-shirts. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ως ποδοσφαιριστής μπορεί να τελείωσε το 2015, όμως Άγγλος αμυντικός αποφάσισε να επεκταθεί στο χώρο της ένδυσης!

Ο Τιμ Καχίλ, είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Αυστραλίας και αποτελεί ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που επένδυσε στο χώρο της μόδας. Τα ρούχα του Καχίλ έχουν την εμπορική ονομασία Cahill+ , ενώ ο ίδιος στα 39 του χρόνια συνεχίζει και παίζει ποδόσφαιρο, στην ινδική ομάδα Jamshedpur. Έχοντας θητεύσει 8 χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον, ο Καχίλ είναι ένας από τους πλέον γνωστούς παίκτες των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Tim Cahill, Φωτογραφία: ΑP images
Tim Cahill, Φωτογραφία: ΑP images

Αντίθετα ο τελευταίος της λίστας, δεν είναι εξίσου γνωστός ποδοσφαιριστής, όμως η σειρά ρούχων του έχει μεγάλη επιτυχία. Ο Άγγλος Μάρβιν Μόργκαν έπαιζε για μικρότερες ομάδες, εκτός Πρέμιερ Λιγκ, και πρόσφατα αποφάσισε να λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων, με το όνομα Fresh Ego Kid. Τα ρούχα του έχουν φορεθεί από τους Ντελέ Αλί, Ρομελού Λουκακού, Άντονι Τζόσουα και απ’ ότι φαίνεται έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο των ποδοσφαιριστών.