TOD'S
TOD'S
TOD'S

Tod’s: Απόλυτη έκφραση αυτοπεποίθησης και ήρεμης θηλυκότητας στην καλοκαιρινή συλλογή


Ο συνεχής πειραματισμός του ιταλικού οίκου με πολυτελή δέρματα, αφηγείται μία ιστορία της ιταλικής ομορφιάς και εξαίρετης δεξιοτεχνίας.

Το ανδρικό και το γυναικείο στοιχείο εναλλάσσονται με το εμβληματικό στυλ του οίκου παραπέμποντας σε έναν εύθυμο και μοντέρνο τρόπο ζωής. Μια κομψή γκαρνταρόμπα, για ιδιαίτερες εμφανίσεις και άψογο στυλ παντού και πάντα, τόσο για τα Σαββατοκύριακα όσο και για την έντονη καθημερινότητα. Τεχνίτες απαράμιλλης δεξιοτεχνίας έχουν επεξεργαστεί στο χέρι τα καλύτερα δέρματα, μέσα σε ένα δημιουργικό εργαστήριο, ούτως ώστε να αναδείξουν την ανεπιτήδευτη κομψότητα που πρεσβεύει το brand.

Υψηλή ποιότητα και ευελιξία του δέρματος αναδεικνύονται κατά την επεξεργασία του, όταν οι κοφτερές εμβληματικές του άκρες μετατρέπονται σε ανάλαφρα φτερά, χαρίζοντας στα μοκασίνια, τα σανδάλια και τα Gommino loafers μια αέρινη κίνηση.
 

Υποδήματα

Τα υποδήματα της καλοκαιρινής συλλογής αποτελούν την απόλυτη έκφραση αυτοπεποίθησης και ήρεμης θηλυκότητας, με τις νέες πολυτελείς πινελιές να οδηγούν κάθε βήμα σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι.

Τα εντυπωσιακά κρόσσια των προηγούμενων σεζόν μετατρέπονται σε φτερά χαρίζοντας στα σανδάλια και τα Gommino loafers μια ρομαντική αίσθηση.

Κεντητές λεπτομέρειες και μεγάλες φούντες υπογραμμίζουν την αίσθηση πολυτέλειας στα καλοκαιρινά μοκασίνια με σόλα από σπάγκο και στα Gommino, ενώ το DoubleT από δέρμα σε δύο χρωματικούς τόνους, σφραγίζει τη διαχρονική κομψότητα των σανδαλιών.

Τσάντες

Buckets

Οι νέες τσάντες παραπέμπουν στη σύγχρονη σελοποιία και χάρη στο DoubleT μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις απαλές και απροσδόκητες γραμμές τους.

D-Bag

Η εμβληματική τσάντα του οίκου Tod’s παρουσιάζεται σε μια σύγχρονη εκδοχή της, τόσο ως προς την κατασκευή, όσο και ως προς τις αναλογίες της. Μια νέα ερμηνεία που χαρίζει σύγχρονη κίνηση σε ένα ήδη εντυπωσιακό στυλ.

Ο Άνδρας που συνοδεύει τη Γυναίκα Tod’s μοιράζεται μαζί της το δικό της τρόπο ζωής, το πάθος της για ομορφιά και δημιουργικότητα. Ένας άνδρας που εργάζεται και ταξιδεύει, μετακινείται με ελαφριές αποσκευές και μία γκαρνταρόμπα με την οποία να μπορεί να κάνει διάφορους συνδυασμούς για ολόκληρη την ημέρα, κάθε μέρα. Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και η τελειότητα των λεπτομερειών, τον κάνουν να ξεχωρίζει σε όσους έχουν τις ίδιες προτιμήσεις και στυλ, σε όσους γνωρίζουν πώς να επικοινωνούν με τους ίδιους κώδικες.

Ένας διάλογος, ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο, σε μια υπέροχη και διεθνή «Ιταλικότητα», γνωστή παγκοσμίως ως το απαράμιλλο «Ιταλικό στυλ».