Lady Gaga/Ap Images
Lady Gaga/Ap Images
ΟΣΚΑΡ 2019

Όσκαρ 2019: Οι 10 πιο καλοντυμένες διάσημες της βραδιάς


Η μεγάλη γιορτή της κινηματογραφικής τέχνης πραγματοποιήθηκε για 91η φορά και δεν θα μπορούσαμε να μην βάλουμε στο μικροσκόπιο τις εμφανίσεις που επέλεξαν οι διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre. 

Φέτος, τα έντονα χρώματα είχαν την τιμητική τους (σσ. συγκεκριμένα, το κίτρινο και το φούξια). Ωστόσο, δεν ήταν λίγες κι εκείνες που είπαν «ναι» στο κλασικό μαύρο -αλλά και ασπρόμαυρο-, καθώς, επίσης, και στις μεταλλικές αποχρώσεις (σσ. το ασημί ήταν η απόχρωση που ξεχώρισε). 

Υπέροχα, μοναδικά κοσμήματα ολοκλήρωναν τα outfit των διασήμων και προσέθεταν την απαραίτητα πινελιά πολυτέλειας που προστάζουν οι οσκαρικές εμφανίσεις. 

Christian Dior, Miu Miu, Atelier Versace, Elsa Schiaparelli είναι κάποιοι από τους διάσημους οίκους που επέλεξαν οι celebrities, ενώ οι Maria Menounos, η Charlize Theron αλλά και η Emma Stone είναι κάποιες από αυτές που ξεχώρισαν και πήραν Ά για την εμφάνισή τους!

Emma Stone

Κομψή και εντυπωσιακή όπως πάντα, χωρίς να υπερβάλλει με τις στιλιστικές της επιλογές, η Emma Stone αναμφισβήτητα ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, με δημιουργία του οίκου Louis Vuitton.

Lady Gaga

Το μαύρο ίσως είναι το χρώμα που της ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα της, στα μαλλιά της. Η Lady Gaga στις τελευταίες της εμφανίσεις έχει υιοθετήσει το classy style και της ταιριάζει απόλυτα. Το απογείωσε στην οσκαρική της εμφάνιση, με τη δημιουργία του οίκου Alexander McQueen.

Charlize Theron

Πιστή στον οίκο Dior, η Charlize δεν μπορούσε να επιλέξει καλύτερη δημιουργία για να αναδείξει την υπέροχη σιλουέτα της και την κομψότητα που τη διακρίνει. Υπέροχη και τόσο κομψή με μία δόση sexiness, η οποία μας έκανε να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της και από τη γαλάζια, backless δημιουργία του γαλλικού οίκου.

Maria Menounos

Η Ελληνίδα Maria Menounos έφερε την άνοιξη στο κόκκινο χαλί με την υπέροχη δημιουργία της επίσης Ελληνίδας, Celia Kritharioti. Το φόρεμα με το έντονο V αναδείκνυε το υπέροχο ντεκολτέ της, ενώ ταίριαζε απόλυτα με τη σταρένια επιδερμίδα της και το bronze makeup που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Laura Marano

Και μία ακόμη διάσημη, από τις καλοντυμένες που ξεχωρίσαμε είναι η Laura Marano, η οποία επίσης προτίμησε δημιουργία της Celia Kritharioti. Το φούξια συνάντησε το κίτρινο σε ένα φόρεμα σε Α γραμμή, με αποκαλυπτική πλάτη που τελείωνε σε έναν τεράστιο φιόγκο!

Kacey Musgraves

H Kacey Musgraves προτίμησε το παστέλ ροζ και η αλήθεια είναι ότι ταίριαξε απόλυτα με τη λευκή της επιδερμίδα και τα μαύρα της μαλλιά. Η δημιουργία του οίκου Giambattista Valli ταίριαξε απόλυτα στο girly chic style της!

Michelle Yeoh

Με αέρα Βικτωριανής εποχής, η Michelle Yeoh εντυπωσίασε τους πάντες αλλά και εμάς με την μοναδική δημιουργία του οίκου Elie Saab.

Gemma Chan

Είναι μία από τις κυρίες που είπαν ναι στο απόυτο χρώμα της σεζόν, το φούξια. Επιλέγοντας μία δημιουργία που φέρει την υπογραφή του οίκου Maison Valentino, η Gemma Chan ήταν μία από τις εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς.

Jennifer Lopez

Από τις καλοντυμένες δε γίνεται να λείπει η πιο sexy εμφάνιση της βραδιάς. Η JLo κατάφερε, χωρίς να είναι αποκαλυπτική η δημιουργία του οίκου Tom Ford που επέλεξε, να μας αφήσει άφωνους με την εμφάνισή της. 

Helen Mirren

Με οσκαρικό attitude τόσο εκείνη, όσο και η δημιουργία του οίκου Schiaparelli που επέλεγε για την εμφάνισή της, η Helen Mirren ήταν εξαιρετική!

Διαβάστε ακόμη: Όσκαρ 2019: Οι διάσημες που ξεχώρισαν για το beauty style τους