TRIUMPH
TRIUMPH
TRIUMPH

Η TRIUMPH και η Ελένη Φουρέιρα υμνούν τις γυναίκες με ένα νέο τραγούδι για την γυναικεία δύναμη

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως και η Ελένη Φουρέιρα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών, ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεσήκωσαν κοινό και κριτικούς, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά Live το νέο τραγούδι “TRIUMPH” στο TRIUMPH EXCLUSIVE CONCERT, αφιερωμένο στη γυναικεία δύναμη και συλλογικότητα.

Η Triumph, διοργάνωσε, μια εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη μουσική, χαρά και ζωντάνια, γιορτάζοντας τη woman power και καλωσορίζοντας το νέο single Triumph που ήρθε να κατακτήσει τα ελληνικά & ξένα charts, ως σύμβολο της δύναμης που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα. Στη μοναδική βραδιά, το παρών έδωσαν καλεσμένοι δημοσιογράφοι και media representatives, γνωστά πρόσωπα της μόδας και της ελληνικής showbiz. Εκεί φυσικά ήταν και η BOVARY!

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε τους καλεσμους στο event με τα τραγούδια και τον χορό της σε ένα φανταστικό πάρτι.

Το νέο  τραγούδι “TRIUMPH” ήρθε για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την καμπάνια #TogetherWeTriumph της εταιρείας εσωρούχων που όλες αγαπάμε εδώ και δεκαετίες. Το τραγούδι έχε ως στόχο μέσα από τον ξεσηκωτικό ρυθμό, τους στίχους και την μουσική να στείλει, το μήνυμα της αγάπης και της σύμπνοιας μεταξύ των γυναικών.

Όπως τονίζουν οι εκπρόσωποι της Triumph, της δισκογραφικής PANIK RECORDS, και φυσικά η ίδια η σταρ της ποπ μουσικής Ελένη Φουρέιρα, εφαλτήριο όλων είναι η δύναμη που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα, μια από τις πιο επίκαιρες αξίες που πρέπει να γιορτάζεται με κάθε ευκαιρία.