Η νέα συλλογή Max Mara μόλις επαναπροσδιόρισε το glamour  | 0 bovary.gr
Η νέα συλλογή Max Mara μόλις επαναπροσδιόρισε το glamour | 0 bovary.gr
MAX MARA F/W 2019

Η νέα συλλογή Max Mara μόλις επαναπροσδιόρισε το glamour


«Μου αρέσει το glamour. Δεν το φοβάμαι». Αυτό δήλωσε το iconic supermodel και για πολλά χρόνια το πρόσωπο του οίκου Max Mara, Linda Evangelista.

Μερικές φορές, στη συζήτηση για τη μόδα και το φεμινισμό, το glamour βγαίνει νικητής. Αυτή τη στιγμή, όλοι μιλάνε για τη μόδα που ενδυναμώνει τις γυναίκες. Αλλά πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό;

Ο Max Mara λέει ότι έχει να κάνει με τα ρούχα που σας επιτρέπουν να λάμψετε. Το glamour είναι το μαγικό συστατικό που χαρίζει δύναμη στο power dressing. Περισσότερο από την ίδια την μόδα το glamour προσφέρει ένα «οπλοστάσιο» με προσωπικότητα, κόλπα και εργαλεία.

H γυναίκα Max Mara είναι πιο έντονη, πιο έξυπνη και πιο σίγουρη από ποτέ.

Και πώς μεταφράζεται το glamour του Max Mara; Σιλουέτες με έντονους ώμους, ανδρικά παντελόνια με μήκος πότε στον αστράγαλο και πότε στο ύψος του γονάτου, με ψηλές μπότες και polo sweaters. Πλούσιο μαλλί αλπακά, καμηλό και κασμίρ συνθέτουν το νέο luxe.. Ένα τολμηρό μείγμα από tweed, ζωηρά καρό, faux croc και ζέβρα. Η εργαζόμενη γυναίκα Max Mara θα φορέσει τα πιο chic σακάκια, cargo φούστες με πολλές τσέπες και δυναμικά φερμουάρ.

Το moodboard εμπνευσμένο από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Η technicolor παλέτα με τα κίτρινα, πράσινα και μπλε μονοχρωματικά λουκ εντυπωσίασε πάνω στο runway.

Ο ιταλικός οίκος Max Mara πηγαίνει την γυναικεία κομψότητα ένα βήμα παραπέρα. Δημιουργεί το κοστούμι που θα σε κάνει να ντυθείς με σιγουριά το πρωί, το φόρεμα που θα σε πάει σε εκείνο το πάρτι και θα κλέψεις τις εντυπώσεις, την στολή της ισχυρής γυναίκας.