Η Gigi Hadid/Getty/Ideal Image
Η Gigi Hadid/Getty/Ideal Image
FALCONERI

Η Gigi Hadid στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με το πιο άνετο και chic σύνολο που μπορείς να φορέσεις κι εσύ


Η Gigi Hadid είναι από τα πιο hot ονόματα της μόδας αυτή την στιγμή.

Η νεαρή καλλονή παίρνει μέρος στα μεγαλύτερα fashion shows των κορυφαίων οίκων και γίνεται η μούσα πολλών σχεδιαστών. Αυτό το διάστημα το πρόγραμμα της είναι γεμάτο με επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας και ο fashion month είναι σε εξέλιξη. Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι, η Gigi βρίσκεται συνεχώς στο αεροδρόμιο από την μία μητρόπολη της μόδας στην άλλη.

Και αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε εκεί με το πιο άνετο και chic λουκ αεροδρομίου, που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε.

Η Gigi μας δίνει τις πιο εμπνευσμένες ιδέες για τις καθημερινές casual εμφανίσεις μας.

Η σταρ του modeling εμφανίστηκε στη Fashion Week του Μιλάνου, φορώντας μία κρεμ Ultrasoft κασμιρένια μπλούζα Falconeri.

Για το απόλυτο travel look το μυστικό της είναι άνετα και cosy outfits που όμως δεν στερούνται σε κομψότητα. Το σύνολο της σε neutral αποχρώσεις, είναι η επιτομή της κομψότητας και μία μίνιμαλ επιλογή ιδανική για χαλαρές βόλτες το Σαββατοκύριακο. Θα την αντιγράψουμε.

Το κασμίρ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λουκ που αποπνέει πολυτεέλεια.  Η Falconeri το γνωρίζει καλύτερα από όλους και δημιουργεί μεταξένιες συλλογές.

Basic fit, νέες αποχρώσεις, 100% Made in Italy: αυτοί είναι οι κοινοί παρονομαστές της Falconeri Cashmere Collection που περιλαμβάνει κομμάτια που συνδυάζονται με κάθε look, από casual έως επίσημο.

Tα basic ρούχα από τις σειρές Ultra soft Cashmere και Ultralight προσφέρουν εξαιρετική άνεση χάρη στην αόρατη, fully-fashioned απλή πλέξη τους, καθώς και από την συνεχόμενη τεχνολογική έρευνα πάνω στα υφάσματα που χρησιμοποιούνται. Παράλληλα, με την basic σειρά, η Falconeri παρουσιάζει πολλά fashion κομμάτια φτιαγμένα από πολύτιμες φυσικές ίνες, πότε με μια γενναία δόση χρώμα, όπω τιρκουάζ και φούξια, πότε στις sophisticated αποχρώσεις της ελιάς.

Η ΑCTIVE WEAR περιλαμβάνει Jogging style κομμάτια αλλά σε μια πιο κομψή εκδοχή, ιδανικά για ένα δυναμικό lifestyle, με έμφαση στα πολύτιμα υφάσματα και τα χειροποίητα στοιχεία. Τα tracksuits – τα νέα key-items της σεζόν – διακοσμούνται και δημιουργούνται από μετάξι, βαμβάκι και κασμίρ. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο παντελόνι: ένα ρούχο που εκφράζει απόλυτα το casual look. Με ankle και hips bands, με ρυθμιζόμενα coulisse, με πολύτιμα και σοφιστικέ υλικά.

Τα κομμάτια των  κασμιρένων συλλογών του ιταλικού brand είναι ιδανικά για κάθε μέρα, καθώς και για τα πιο elegant σύνολα.

Αντιγράψτε την Gigi και κάντε αμέτρητους διαφορετικούς Falconeri συνδυασμούς.