Τι σημαίνει να είσαι κορίτσι το 2019; Η Converse προσκαλεί τις γυναίκες να επαναπροσδιορίσουν την έννοια: «Γένους θηλυκού»  | 0 bovary.gr
Τι σημαίνει να είσαι κορίτσι το 2019; Η Converse προσκαλεί τις γυναίκες να επαναπροσδιορίσουν την έννοια: «Γένους θηλυκού» | 0 bovary.gr
07|03|2019 11:41
SHARE
CONVERSE

Τι σημαίνει να είσαι κορίτσι το 2019; Η Converse προσκαλεί τις γυναίκες να επαναπροσδιορίσουν την έννοια: «Γένους θηλυκού»


Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα; Κορίτσι; Γένους θηλυκού;

Το κορίτσι του 2019 δεν υπακούει στα στερεότυπα. Πετάει από πάνω του τα πρέπει και τα μη και φοράει τα πιο άνετα σνίκερς. Χορεύει, γελάει, μεταμορφώνεται, φωνάζει, ακούγεται. Ζει τη ζωή του όπως ακριβώς την ονειρεύεται.

Δίπλα σε αυτό το κορίτσι είναι πάντα η Converse η οποία ενθαρρύνει τους φαν της να μιλούν γι’ αυτό που τους εκφράζει. Αυτή την άνοιξη, οι γυναίκες σχεδιάστριες των sneakers της Converse δημιούργησαν τη συλλογή, «Love the Progress», αντλώντας έμπνευση από τη δύναμη της αγάπης, της ενότητας και της κοινότητας.

Από αυτή τη συλλογή είναι εμπνευσμένη η πιο πρόσφατη καμπάνια «All the Stories Are True» στην οποία, γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο «ερμηνεύουν» το φύλο τους με τα δικά τους λόγια. 

Κάθε αναζήτηση που μας φέρνει στι φως η Converse είναι και μία απίστευτη ιστορία για τα κορίτσια κάθε ηλικίας που χαράζουν το δικό τους μονοπάτι και καθορίζουν τι σημαίνει να είσαι κορίτσι με τους δικούς τους όρους, εμπνέοντας έτσι και άλλα κορίτσια στη πορεία.

Στην digital και outdoor καμπάνια παρακολουθούμε την «ερμηνεία» της ηθοποιού και ακτιβίστριας Millie Bobby Brown, της πρώτης μπαλαρίνας Ηijabi Stephanie Kurlow, της εκπαιδεύτριας αυτοάμυνας Qin Yungquan, της αντικομφορμίστριας μουσικού Naomi Preizler και της tech expert Kasia Gola. Η κάθε μία διατύπωσε το δικό της ορισμό χειρόγραφα στον εμβληματικό καμβά ενός Chuck Taylor.

Οι πρωταγωνίστριες της καμπάνιας 


Millie Bobby Brown, Ηθοποιός και Ακτιβίστρια: Αγγλία

“GIRL is powerful”

 


Stephanie Kurlow, Hijabi Μπαλαρίνα: Αυστραλία

“GIRL is influential and a risk taker”

 


Qin Yungquan, Εκπαιδεύτρια Αυτοάμυνας: Σιγκαπούρη

“GIRL is a warrior” 

 


Naomi Preizler, Αντικομφορμίστρια Μουσικός: Αργεντινή

“GIRL is to be human” 

 


Kasia Gola, Tech Expert: Πολωνία

“GIRL is disciplined, works hard and achieves” 

Η συλλογή και το motto της «Keep Loving, Keep Fighting» είναι η πεποίθηση ότι με το να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και συνεχίζοντας να παλεύουμε για ισότητα, η αγάπη θα υπερισχύσει του φόβου. Αυτό είχε στο μυαλό της η Converse Global όταν επέλεγε για την Ελλάδα την Σάντυ Κουτσοσταμάτη ως μία από τις «Redefiners» για να συμμετάσχει στην καμπάνια Love the Progress, γράφοντας τη δική της ερμηνεία για το ΚΟΡΙΤΣΙ του 2019 στο λευκό καμβά ενός Converse All Star.

Πριν μερικά χρόνια και με αφορμή παρατήρηση που δέχτηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της συμπρωτεύουσας από φύλακα security επειδή θήλαζε στο χώρο του εμπορικού κέντρου, η Σάντυ συνεργάστηκε με τον παγκόσμιο οργανισμό θηλασμού και διοργάνωσε ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό ως ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς και για να προωθήσει αυτή την τόσο σημαντική πράξη αγάπης.

Σάντυ Κουτσοσταμάτη, Ψυχολόγος-Συγγραφέας

«GIRL is the new strong»

 

Επισκέψου το https://www.conversestories.com/ να δεις όλες τις ιστορίες και Share your story του τι σημαίνει για σένα να είσαι Κορίτσι το 2019, στο Instagram κάνοντας χρήση του Hashtag  #InMyCoverse & mention @Converse Greece

Η συλλογή “Love The Progress” θα είναι διαθέσιμη  στα καταστήματα Collective Stores & Kix