Η&Μ
Η&Μ
Η&Μ

H Η&Μ γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με την ανοιξιάτικη συλλογή, δωροεπιταγή 300 ευρώ και 20% έκπτωση


H άνοιξη έχει μπει πλέον για τα καλά και έχουμε πολλούς λόγους να το γιορτάζουμε.

Εκτός από το γεγονός ότι όσο περνούν οι μέρες ο καιρός θα είναι ολοένα και πιο ηλιόλουστος, η φύση θα ανθίζει και θα μπορούμε επιτέλους να φορέσουμε τα πιο δροσερά και αέρινα sundresses μας, ο Μάρτιος έρχεται με μια πολύ ξεχωριστή γιορτή.

Αυτήν της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Η γυναικεία φύση γιορτάζει την άνοιξη, και φυσικά θα ενδώσουμε φορώντας τα πιο chic κομμάτια από τη νέα συλλογή της H&M. Καθώς η φύση αναγεννιέται και σφύζει από ζωή, η γκαρνταρόμπα μας θα πλημμυρίζει από χρώματα ολάνθιστων κήπων. Λουλούδια και βλάστηση υπαγορεύουν τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν.  

Εμείς οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφα. Να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά μέσα σε ρούχα που εκφράζουν τη θηλυκότητά μας. 

Αυτή την elegant αλλά δυναμική γυναικεία φύση γιορτάζουμε στις 8 Μαρτίου. Και μαζί με εμάς, γιορτάζει και η Η&Μ. Πώς;

Το αγαπημένο μας brand μάς συστήνει την πρώτη ανοιξιάτικη συλλογή Τhe Gardener. Όπως προδίδει το όνομα της η συλλογή είναι αφιερωμένη στην ανοιξιάτικη πλάση και στην ανθοφορία.

Η συλλογή εμπνέεται από όλα τα νέα trend της σεζόν. Γήινες και χακί αποχρώσεις συνδυάζονται άψογα με πλούσια φλοράλ σχέδια και αέρινα, δροσερά υφάσματα για όλη την ώρα.

Όπως κάθε γυναίκα, έτσι και ο κήπος χρειάζεται την δική του ξεχωριστή φροντίδα. Γι' αυτό είναι απαραίτητη η τέλεια φόρμα εργασίας και τα paper bag παντελόνια, ως βασικά κομμάτια της συλλογής. Εκτός όμως από florals και το μοντέρνο snakeskin print δηλώνει ισχυρή παρουσία ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες.

Η Η&Μ γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και σου κάνει το καλύτερο δώρο με 20% έκπτωση για αγορές από το γυναικείο τμήμα στα καταστήματα και online. Και τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ.

 

H&M

Η H&M σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις μέρος στον πιο τέλειο, ανοιξιάτικο διαγωνισμό στη σελίδα των H&M στο Facebook, Happy Women’s Day, και να κερδίσεις μια δωροκάρτα αξίας 300 ευρώ για να κάνεις τις αγορές σου και να «χτίσεις» την πιο κομψή και ενημερωμένη γκαρνταρόμπα εν όψει της νέας σεζόν.

Το καλύτερο δώρο για εσένα αλλά και για τις γυναίκες της ζωής σου.

Αυτή η ημέρα αξίζει να την γιορτάσουμε και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από λουλούδια και shopping.

 

H&M

H νέα καμπάνια της συλλογής The Gardener μάς εμπνέει να υιοθετήσουμε την «ήσυχη» κομψότητα που αποπνέουν τα neutrals, όπως το χακί και το μπεζ. Μίντι, σεμιζιέ φορέματα με κουμπιά και πρακτικές τσέπες, άνετα παντελόνια και χαλαρές γραμμές. Τα πλεκτά και ριμπ τοπ ολοκληρώνουν τέλεια τα πιο sophisticated και elegant σύνολα της εποχής.

Για όλες τις ασυμβίβαστες γυναίκες εκεί έξω, για όσες τρέχουν με τακούνια ή για αυτές που κινούνται αθόρυβα με σνίκερς, για όσες πασπαλίζουν με γκλίτερ τις νύχτες τους αλλά και για όσες δίνουν τη δική τους μάχη κάθε μέρα, για όσες θέτουν όρια και για όσες τα ξεπερνάνε. Για όλες αυτές τις γυναίκες η H&M θα συνεχίσει να δημιουργεί μοναδικά κομμάτια. 

Βρείτε τα σε μια συλλογή που υμνεί, όχι μόνο την άνοιξη αλλά και την γυναίκα.

Χρόνια Πολλά σε όλες!

 

H&M

 

H&M

 

H&M

 

H&M

 

H&M

 

H&M

 

H&M