WOMEN SECRET
WOMEN SECRET
WOMEN SECRET

H άνοιξη ανθίζει στη women’secret -Ξυπνήστε το στιλ σας με την πιο κομψή συλλογή εσωρούχων


Hindu prints, εντυπωσιακή δαντέλα και μια σειρά από λεπτομέρειες κυριαρχούν στην ανοιξιάτικη συλλογή SS ’19 της women’ secret, δημιουργώντας τα πιο natural looks της σεζόν.

H συλλογή περιλαμβάνει top bra χωρίς ενίσχυση, γεωμετρικά και εμπριμέ μοτίβα για ένα natural look, που θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε άνετες και sexy καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παντελόνια σε στυλ καμπάνας, ζώνες και κομμάτια πολλαπλών χρήσεων σε φωτεινά χρώματα όπως πράσινο, κόκκινο και βαθύ κόκκινο θα σας βοηθήσουν να πετύχετε εύκολα και γρήγορα ένα mix and match look με χαρακτήρα boho.

«Ξυπνήστε» το στυλ σας! H άνοιξη ανθίζει στη women’ secret! Τα λουλούδια αποτελούν τις βασίλισσες της σεζόν. Άνετα και floral σχέδια μας ταξιδεύουν στη φύση.

WOMEN SECRET
WOMEN SECRET

Στη συλλογή θα βρείτε πυζάμες, νυχτικά και τρία διαφορετικά σχέδια παντελονιού: ριχτό, γυρισμένο ρεβέρ και με λάστιχο για κάθε σώμα και στυλ.

Επιπλέον, χαρακτηριστικά είναι τα σουτιέν με ενσωματωμένο wide band και floral δαντέλα σε αποχρώσεις του μοβ καθώς και διαφορετικά σχέδια σε πράσινες αποχρώσεις.

WOMEN SECRET
WOMEN SECRET
WOMEN SECRET
WOMEN SECRET
WOMEN SECRET
WOMEN SECRET