PINKO
PINKO
PINKO

Space Program -H συλλογή της Pinko για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2019


1969-2019: Ο κόσμος προετοιμάζεται να γιορτάσει την 50η επέτειο της ανθρώπινης παρουσίας στο φεγγάρι φέτος στις 20 Ιουλίου και φυσικά η PINKO δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτόν τον εορτασμό, εξυμνώντας το space trend με μια capsule collection για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 αφιερωμένη σε αυτό το γεγονός.

To DNA της PINKO είναι ένα ζωτικό στοιχείο της συλλογής Space Program που απεικονίζει μια ηρωίδα που η ειρωνική της προσέγγιση στην πραγματικότητα και η μοναδικότητά της την κάνουν την αληθινή γυναίκα PINKO.

Είναι μια καθημερινή ηρωίδα σε ό,τι και αν κάνει, που κινείται ανάμεσα σε καριέρα, οικογένεια και αμέτρητες άλλες υποχρεώσεις, χωρίς να θυσιάζει την εμφάνισή και την ομορφιά της.

Η μοντέρνα ηρωίδα της PINKO ξέρει πώς να υπογραμμίζει τη γυναικεία της γοητεία ακόμα και σε ένα εξαιρετικά υπερρεαλιστικό σκηνικό, όπως το Space Program.

Η ηρωίδα της PINKO είναι η πρωταγωνίστρια της capsule συλλογής: μια ζωηρή εξερευνήτρια του γαλαξία με vintage αέρα εμπνευσμένο από την περίοδο Space Age μέσω των illustrations καλλιτεχνών όπως οι Lawrence Sterne Stevens και MC Wolfman.

Τα ευφάνταστα prints των ρούχων αναδημιουργούν τον κόσμο, επαναφέροντας στη μνήμη γαλαξίες και πλανήτες που σχεδιάστηκαν ιδικά για το κάθε item. Η ιριδίζουσα λάμψη και τα ποικίλα υφάσματα είναι η ενδυμασία statement της PINKO γυναίκας, πάνω στην ώρα της προσγείωσης της στο φεγγάρι.

PINKO
PINKO

Η Space Program Capsule Collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 περιλαμβάνει ένα φόρεμα διαθέσιμο σε δύο επιλογές, μια mini φούστα και ένα t-shirt διαθέσιμα σε 3 επιλογές το καθένα, ένα oversized sweatshirt, ένα cropped hoodie, ένα sweatshirt άκρως θηλυκό και ένα laminated jacket με αντίστοιχο shorts. Η συλλογή διατίθεται online στο official site pinko.com

Αυτή είναι η αρχή των περιπετειών της PINKO ηρωίδας και όχι το τέλος. Συνεχίζεται…

PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO
PINKO