ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ

Τα Optical Papadiamantopoulos συνεργάζονται με τη Zeus + Δione

Το γνωστό ελληνικό brand Zeus+Διοne, που οι δημιουργίες του εμπνέονται από την πλούσια παράδοση και μεταφράζονται με ένα σύγχρονο τρόπο σε είδη μόδας, τολμά και μπαίνει στον κόσμο των γυαλιών ηλίου και οράσεως.

Αυτό το νέο εγχείρημα παρουσιάζεται στην κορυφαία ελληνική αλυσίδα Optical Papadiamantopoulos, μια εταιρεία συνώνυμο της καινοτομίας στο χώρο των οπτικών.

Για πρώτη φορά, η Zeus+Δione παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως που είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Optical Papadiamantopoulos.

Το αποτέλεσμα αποκαλύπτει τη διαχρονική ‘Archetypon’ SS19 Eyewear Collection που αποτελεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας το κλασικό με το σύγχρονο.

Η συλλογή συνδέεται άμεσα με την πλατωνική φιλοσοφία, κατά την οποία ο Έλληνας φιλόσοφος χωρίζει τον κόσμο σε μία υλική και μία ιδεατή σφαίρα ύπαρξης, ενώ βλέπει τα μαθηματικά και τη γεωμετρία ως ένα «παράθυρο» στον κόσμο των ιδεών.

Με αυτόν τον Πλατωνικό και συμβολικό τρόπο, η συλλογή ‘Archetypon’ αποκαλύπτει μίνιμαλ, γεωμετρικές γραμμές με ακρίβεια στο σχεδιασμό. Χαρακτηριστικό έμβλημα το «Δ» στους βραχίονες που χαρακτηρίζει την ιδιαίτερη αισθητική της Zeus + Δione, όπως και οι τολμηρές, μοντέρνες αποχρώσεις που συνθέτουν την πολυτέλεια και τη διαχρονική απλότητα της συλλογής.

ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ

Πιστά στην παράδοση της χειροποίητης διαδικασίας, τα δύο brands φέρνουν στο φως μοντέλα που παράγονται στο μοναδικό ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής γυαλιών από έμπειρους τεχνίτες και άριστες ιταλικές πρώτες ύλες, χρησιμοποιώντας παράλληλα φακούς Carl Zeiss, που θεωρούνται οι καλύτεροι στον κόσμο.

Οι φακοί Carl Zeiss θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς προσφέροντας UV προστασία μέχρι 400nm χάρη στην τεχνολογία ZEISS UV Protect.

Προκειμένου να γνωρίσει το κοινό τη συλλογή ‘Archetypon’ από κοντά, οι δύο καταξιωμένες εταιρίες διοργανώνουν μία εκδήλωση, ανοιχτή στο κοινό, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 από τις 17:00 έως τις 20:00 στο κατάστημα Optical Papadiamantopoulos στο Χαλάνδρι (Κηφισίας 214, 15231).

 

ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ
ZEUS + ΔIONΕ