O Tommy Hilfiger λανσάρει τη συλλογή TommyXZendaya  για την Άνοιξη 2019 και κλέβει τις εντυπώσεις | 0 bovary.gr
O Tommy Hilfiger λανσάρει τη συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 και κλέβει τις εντυπώσεις | 0 bovary.gr
16|04|2019 10:03
SHARE
TOMMYXZENDAYA

O Tommy Hilfiger λανσάρει τη συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 και κλέβει τις εντυπώσεις


Πρόκειται για την πρώτη συλλογή που σχεδιάστηκε από τον iconic Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger, σε συνεργασία με την ηθοποιό και παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών TOMMY HILFIGER, Zendaya.

Η πρώτη συλλογή TommyXZendaya γιορτάζει τις δυνατές, iconic γυναίκες της δεκαετίας του ’70, θυμίζοντάς μας το Fashion Show «Battle of Versailles» που έλαβε χώρα εκείνο το χρονικό διάστημα, αλλά και το δυναμικό statement που έδωσαν τα μοντέλα της Αμερικής που περπάτησαν στην πασαρέλα.

Δυναμικά look, για γυναίκες με αυτοπεποίθηση, όπου περιλαμβάνουν ψηλόμεσα τζιν και παντελόνια στην εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα του μπορντό, του navy blue, του κρεμ και του κόκκινου Cabernet με κεντημένα το «Z» και «T», δηλαδή τα αρχικά της Zendaya και του Tommy Hilfiger!

Η συλλογή TommyXZendaya αγκαλιάζει τη νοσταλγία του παρελθόντος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, δένοντας τη μοναδική και δυναμική αίσθηση του στιλ της Zendaya με το κλασικό Αμερικανικό cool DNA του brand!

Από τα θηλυκά μακριά wrap φορέματα έως τα πολυτελή σατέν πουκάμισα, οι γραμμές ουράνιο τόξο και τα πολύχρωμα prints, που είναι εμπνευσμένα από τον ζωδιακό κύκλο, δίνουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση στη συλλογή.

Η συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης από σήμερα 16 Απριλίου. (tommy.com).