TRIUMPH
TRIUMPH
TRIUMPH

Η ανοιξιάτικη συλλογή της Triumph έχει όλα όσα χρειάζεσαι για κομψές εμφανίσεις


Είμαστε γυναίκες σύγχρονες, γεμάτες δύναμη και αυτοπεποίθηση και τα θέλουμε όλα.

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος κίνηση, δημιουργία, χρώματα και συναισθήματα που θέλουμε να εκφράσουμε.

Η άνεση και το στιλ παίζουν ξεχωριστό ρόλο στην καθημερινότητά μας, κάθε εποχή.

Η κομψότητα είναι, εξίσου, σημαντική και απαραίτητη και στα εσώρουχα μας. Τον εσωτερικό, αυτό, κόσμο των lingerie, έρχεται να εκφράσει αυτή την άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο η Triumph.

Η διάσημη εταιρεία μας καλεί να ανακαλύψουμε τους πολύτιμους θησαυρούς της, που περιμένουν να μας εμπνεύσουν και να μας οδηγήσουν σε μια νέα γενιά γυναικών.

Η νέα συλλογή αντλεί έμπνευση από τη φύση. Από τη μία, η δύναμη του νερού, αναβλύζει μπλε αποχρώσεις και από την άλλη, ροζ τόνοι αποκαλύπτουν τη γυναικεία απελευθέρωση.

Η ανθοφορία συνθέτει όμορφα μοτίβα και διαμορφώνει νέες σιλουέτες.

Το παιχνίδισμα φωτός-σκιάς στην επιφάνεια του νερού είναι σαγηνευτικό και μετουσιώνεται σε οργανικά υφάσματα και διαφάνειες.

Τα νέα σουτιέν υπόσχονται ένα φυσικό, νεανικό και καλοσχηματισμένο στήθος. Τα bralette δημιουργούν όμορφη σιλουέτα και προσφέρουν άνεση χωρίς μπανέλες.

Γιορτάζουμε τη νέα collection της Τriumph, η οποία περιλαμβάνει ευρεία γκάμα σε μεγέθη και τη νέα γενιά απαλής και ελαφριάς ενίσχυσης.

Η ελαφρότητα και η απαλότητα παραμένουν οι βασικές κατευθύνσεις για την επιλογή υφασμάτων. Τα τελειώματα αναβαθμίζονται και η δημιουργία εκσυγχρονίζεται, ώστε να προσφέρει απαλότητα και άνεση, εγγυημένη από την ποιότητα της Triumph.

To brand αγαπάει την τελειότητα και την ομορφιά. Κάπως, έτσι, καταφέρνει να απογειώνει την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό κάθε γυναίκας.

Η Triumph είναι η εταιρεία που καλύπτει όλες μας τις ανάγκες από τα εσώρουχά μας, όπως, η τέλεια εφαρμογή από τα πιο μοντέρνα ως τα πιο κλασικά κομμάτια.

Η συλλογή Triumph χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες εσωρούχων, για κάθε περίσταση.

Shape collection. Eχει ακριβώς αυτά που ψάχνουμε σε ένα εσώρουχο: από διακριτική σμίλευση μέχρι υψηλά επίπεδα διαμόρφωσης της σιλουέτας. Απλά και λειτουργικά στιλ με δαντέλα και σαγηνευτικό look, που διαμορφώνουν το σωματότυπο.

Style collection. Μοντέρνα εσώρουχα που ακολουθούν όλα τα νέα trends της μόδας, βασισμένα στις best seller εφαρμογές.

Everyday collection. Απαραίτητα, καθημερινά σχέδια, ελαφριά και αόρατα κάτω από τα ρούχα, ιδανικά για κάθε μέρα.

Classics collection. Θηλυκά εσώρουχα που συνδυάζουν άνεση και εφαρμογή για όσες αναζητούν τη διαχρονική κομψότητα.

Και η συλλογή ολοκληρώνεται με την αθλητική collection Triaction για κάθε τύπο άθλησης, καθώς και την collection από briefs για να πετύχουμε τους πιο stylish και ανατρεπτικούς συνδυασμούς.