CALZEDONIA SUMMER 19
CALZEDONIA SUMMER 19
CALZEDONIA

Η νέα συλλογή μαγιό των Calzedonia μόλις έφτασε -Tα θέλουμε όλα


Το καλοκαίρι πλησιάζει και μετράμε αντίστροφα για τις πιο fun και ξέφρενες στιγμές.

Καυτά ηλιοβασιλέματα, ημέρες στον ήλιο και ατελείωτες νύχτες χορού έρχονται και μας κάνουν να ονειροπολούμε.

Ολα αυτά θα γίνουν συνοδεία των πιο κομψών ολόσωμων και μπικίνι. Μαγιό σημαίνει έντονα χρώματα, ζωηρά μοτίβα και prints, glam λεπτομέρειες: Σας ερχεται στο μυαλό κάτι καλύτερο από Calzedonia;

Η νέα συλλογή swimwear μόλις κατέφτασε, γεμάτη με τα πιο πρωτότυπα σχέδια και χρώματα και δεν ξέρουμε ποιο να διάλεξουμε.

Ισως και πάλι να μην αρκεστούμε μόνο σε ένα.

RETRO’ SUMMER
Ρετρό καλοκαίρι: Η τυπική ατμόσφαιρα μιας παραλίας στη διάρκεια της δεκαετίας του '50 στη Ριβιέρα, όπου λευκές, μπλε και κόκκινες ριγέ ομπρέλες και ξαπλώστρες εμπνέουν τη συλλογή. Συνδυασμένη με ένα pin-up στυλ που απεικονίζεται από ασπρόμαυρα πουά, παρουσιάζεται σε διαφορετικά μοντέλα, με έναν ώμο, τριγωνικά τοπάκια με βολάν και ψηλόμεσα σλιπ.

MIDNIGHT IN THE JUNGLE

Μεσάνυχτα στη ζούγκλα: μπαίνουμε στο δάσος κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου τα τροπικά χρώματα είναι μπερδεύονται με τα σκοτεινά χρώματά της. Τα φωτεινά χρώματα της συλλογής ξεχωρίζουν για τα πολύχρωμα λουλούδια, εμπνευσμένα από την Καραϊβική.

 

NEW MINIMAL

New Minimal: η τάση για την επόμενη σεζόν απεικονίζεται σε απλά σχέδια που τονίζονται από απροσδόκητες λεπτομέρειες: κοψίματα, πολύχρωμους κύκλους, κόμπους και μονόχρωμα υφάσματα που δίνουν έμφαση στο ίδιο το σχέδιο. Στο σύνολο, συλλογή εμπλουτίζεται με γυαλιστερά υφάσματα και τρισδιάστατα σχέδια, στα ντεκολτέ, στα ανάγλυφα σχέδια και tricot υφάσματα που παρουσιάζονται σε διάφορα χρώματα. Τα πιο μοντέρνα σχέδια είναι τα ίσια strapless τοπ με αποσπώμενες τιράντες, τα τριγωνικά τοπ με balconette εφαρμογή και για άλλη μια φορά τα ψηλόμεσα, μίνιμαλ brazilian σλιπ.