Κάν' το όπως η Φαίη: Ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις το αγαπημένο σου total black την άνοιξη | 0 bovary.gr
Κάν' το όπως η Φαίη: Ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις το αγαπημένο σου total black την άνοιξη | 0 bovary.gr
POLAROID

Κάν' το όπως η Φαίη: Ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις το αγαπημένο σου total black την άνοιξη


Το total black look είναι ένα στοίχημα που, αν το κερδίσεις, θα έχεις πετύχει μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μόνο χρώμα.

Αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου και δίνει έναν αέρα αυτοπεποίθησης αφού όπως λέει και ένα quote που αγαπάμε «Once you go black, you never go back».

Αυτό το look αγαπάει και υποστηρίζει η Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, εμπνέει καθημερινά χιλιάδες γυναίκες μέσα από την εκπομπή της αλλά και τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, που είναι ένας από του πιο ενημερωμένους.

Η Φαίη μοιράζεται καθημερινά τα εντυπωσιακά της λουκ στα social media και μας δίνει στιλιστική έμπνευση.

Το στιλ της σύγχρονο και κομψό, περιλαμβάνει σύνολα που κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει και να βγει έξω με αυτοπεποίθηση.

Με την βοήθεια του στιλίστα της, Βαγγέλη Ζάχου, δημιουργεί outfit casual και καθημερινά, ιδανικά για ημέρες γεμάτες υποχρεώσεις και ραντεβού, αλλά και formal, θηλυκά και girly -ό, τι πρέπει για επίσημες περιστάσεις και βραδινές εξόδους.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα stylish και μίνιμαλ σύνολο που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε όλες για αλάνθαστο styling. Με αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αποτύχετε.

To total black είναι ένα διαχρονικά κομψό look που λατρεύουν oι απανταχού influencers. Αποπνέει δυναμισμό και με την βοήθεια των κατάλληλων αξεσουάρ φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και δείχνει chic σε κάθε περίσταση.

Η λαμπερή παρουσιάστρια το υιοθέτησε και μας έδειξε πώς να το τολμήσουμε την άνοιξη. Φόρεσε μαύρο T-shirt με διακοσμητικά κρύσταλλα στους ώμους και μαύρο δερμάτινο παντελόνι από την εταιρία Zini και εντυπωσίασε.

Το look της ολοκλήρωσε με το πιο μοντέρνο ζευγάρι γυαλιά ηλίου που έδωσαν glam rock χαρακτήρα στην εμφάνιση της.

Τα γυαλιά ηλίου Polaroid με το μικρό σκελετό και τους πορτοκαλί πολωτικούς φακούς με εξάγωνο σχήμα, ήταν η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά στο λουκ της.

Η ροκ πινελιά τράβηξε τα βλέμματα στο πρόσωπο της, με το φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Ταυτόχρονα, τα μαλλιά της έπεφταν χαλαρά και ίσια στους ώμους της.

To total black δεν κάνει εξαιρέσεις. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα την ηλικία, το σωματότυπο και το χρώμα των μαλλιών και αυτό είναι που το κάνει ευέλικτο.

Λατρέψαμε τo look της και θα το αντιγράψουμε από αύριο κιόλας.

Η Φαίη είπε «ναι» στο total black με δερμάτινο παντελόνι, όμως υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για να δοκιμάσετε και να ξεχωρίσετε, όπως το μίνι φόρεμα της Kένταλ Τζένερ, η φούστα της Ολίβια Παλέρμο ή ένα κλασικό κοστούμι.

 Το μόνο που μένει είναι να επενδύσετε στα σωστά αξεσουάρ (όπως τα γυαλιά της Φαίης) και να παίξετε με αυτά. Δείτε πως το κάνουν τα κορίτσια της μόδας και κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς.