Πρώτη γεύση από τις καλοκαιρινές συλλογές των Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Falconeri  | 0 bovary.gr
Πρώτη γεύση από τις καλοκαιρινές συλλογές των Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Falconeri | 0 bovary.gr
CALIN

Πρώτη γεύση από τις καλοκαιρινές συλλογές των Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Falconeri


Oι συλλογές και οι τάσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 19 των brands Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri παρουσιάστηκαν στο Press Day Εvent του Calin Group.

Σε ένα μοναδικής αισθητικής exclusive beach resort, την Villa Margi, στην παραλία της Βουλιαγμένης, διοργανώθηκε το Press Day του ομίλου CALIN για τις τάσεις SS 19 των brands Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri.

Oι συλλογές παρουσιάστηκαν με τέτοιο τρόπο λες και τα brands είχαν πάρει ζωή, σαν να κατοικούσαν στην παραθαλάσσια βίλα. Must-have κομμάτια που θα ντύσουν το καλοκαίρι που έρχεται βρήκαν τη δική τους θέση μέσα στο πλαίσιο του σοφιστικέ minimal ντεκόρ και κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις ινσταγκραμικές ιστορίες στυλ που είχαν να διηγηθούν.

Οι καλεσμένοι από όλους τους χώρους των media, φίλοι της αισθητικής των brands και της φιλοσοφίας της CALIN μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί μας στιγμές σε απόλυτο summer mood.
Δεν έλειψαν ούτε οι διαδραστικές εμπειρίες αφού οι καλεσμένοι μας είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν ένα από τα fashion trends των brands και να έχουν το ανάλογο μακιγιάζ από τους make up artist της Inglot.

CALZEDONIA
Οι τελευταίες τάσεις θέλουν τα μαγιό με ανάγλυφες υφές, κυριαρχούν τα neon χρώματα και το minimal ύφος στα κοψίματα ενώ αίσθηση προκαλεί η νέα πρόταση balconette (χωρίς ενίσχυση αλλά με λεπτή μπανέλα που εξασφαλίζει στήριξη ενώ οι τιράντες είναι ρυθμιζόμενες και μπορούν να πιαστούν στην πλάτη ως φιόγκος).
Στα highlights των τάσεων οι ρίγες, τα πουά, τα animal print.

INTIMISSIMI
Τα σουτιέν και τα bralette πρωταγωνιστούν με σαγηνευτικά υλικά όπως δαντέλες, διαφάνειες, floral και animal prints. Η σειρά Fashion Nightwear με πιτζάμες σατέν αλλά και cozy σχέδια όπως ρίγες συνδυάζονται με ένα οn trend σουτιέν και μεταμορφώνονται σε μοναδικό outfit. Aίσθηση προκαλούν τα body με jungle prints και τα triangle bra σε έντονα χρώματα.

INTIMISSIMI UOMO
Υφές με μοναδική ποιότητα όπως το Βαμβάκι Supima χαρακτηρίζουν τις underwear, easywear και homewear σειρές. H fashion συλλογή είναι γεμάτη από χρώματα και mix n’ match prints και στα μαγιό: παπαγάλοι με σμόκιν, πολύχρωμα ψαράκια, ελέφαντες, navy στοιχεία, retro μοτίβα, τροπικό mood.

ΤΕΖΕΝΙS
Oι συλλογές του cool νεανικού brand παρουσιάστηκαν με έμπνευση το Coachella festival. Πρωταγωνιστές τα lingerie sets και τα κορμάκια που ξεχωρίζουν για τις color play διαφάνειες, τα funky patterns, τα t-shirts με έμπνευση το Beverly Hills, το Romeo + Julliet με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το Devil Wears Prada…
To color block είναι το σήμα κατατεθέν της beachwear συλλογής.
Οι έντονες αποχρώσεις συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας υφάσματα και νήματα, για ένα εντυπωσιακό ψυχεδελικό αποτέλεσμα σε ολόσωμα, μπικίνι με τριγωνικά τοπ, bandeaus – τα τελευταία αποτελούν το μεγάλο comeback αυτή την σεζόν.

 

FALCONERI
Πηγή έμπνευσης το travel style και η ιδιότητα του superior cashmere για το ντεκόρ που παρουσίασε ρούχα από κασμίρι, μετάξι και φυσικές ίνες υψηλής ποιότητας. Στα highlights η νέα χρωματική παλέτα στα παρκά, top και πουλόβερ: ζεστό ροζ, τυρκουάζ, γαλάζιο, πορτοκαλί… To στυλ Falconeri, φέτος, το καλοκαίρι θέλει Αthleisure κομμάτια συνδυασμένα με boho κιμονό, πλισέ φούστες με πολύτιμα lurex, φορέματα με εκλεπτυσμένες πτυχώσεις σε γήινες ανάλαφρες αποχρώσεις. Στα highlights τα technical jackets για εκείνη και εκείνον και τα polo μπλουζάκια/t-shirts εμπνευσμένα από την χρωματική παλέτα της Μεσογείου.