INTIMISSIMI
INTIMISSIMI
INTIMISSIMI

H Intimissimi και η Sarah Jessica Parker μας συστήνουν το πιο άνετο και θηλυκό σουτιέν


Η Intimissimi, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα lingerie brand των γυναικών παγκοσμίως, για την κορυφαία ποιότητα και την σαγηνευτική θηλυκότητα των εσωρούχων.

Ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις της με το style icon και alter ego της Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker.

Στη νέα καμπάνια οι απλές, καθημερινές χειρονομίες τα λένε όλα.

Κάθε «καλημέρα» ταιριάζει απόλυτα με μια κούπα καφέ, και το «ευχαριστώ» πρέπει να συνοδεύεται με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Σε 6 νέα, original mini clips, η διάσημη ηθοποιός μιλά και ντύνεται σαν μια πραγματική ιταλίδα, θυμίζοντάς μας την ομορφιά των απλών, αυθόρμητων πράξεων.

Η Intimissimi δημιουργεί κομμάτια με ανάλαφρη διάθεση που κάθε γυναίκα μπορεί να «φορέσει» με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, στην καθημερινότητά της.

Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Sarah Jessica Parker -την ακαταμάχητη γοητεία αυτών που δεν παίρνουν τον εαυτό τους τόσο σοβαρά και είναι αυθεντικοί, φιλόξενοι και ενθουσιώδεις.

Αφορμή της νέας καμπάνιας το Intimissimi Triangle Bra: ένα σύμβολο απλότητας και αισθησιασμού, που χαρακτηρίζεται από άνεση και ελευθερία.

Στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, η Sarah Jessica εμφανίζεται σε ένα σκηνικό γνωστό σε όλες.

Αναποφάσιστη για το τι θα φορέσει, ξεκινά από ένα μεταξωτό triangle bra και συνεχώς αλλάζει διαθέσεις και λουκ, μέχριπου βρίσκει αυτό που της χαρίζει αυτοπεποίθηση. Το σέξι, μαύρο μετάξι του silk pyjama set και το Triangle Bra είναι ο συνδυασμός που την κερδίζει και θέλουμε να αντιγράψουμε.

 

 

Το Τriangle Bra είναι το απόλυτο σουτιέν, για ασυναγώνιστα κομψές εμφανίσεις και τέλεια εφαρμογή μέσα από κάθε σύνολο.

Η κλασική σιλουέτα, είναι must have σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και έρχεται στις πιο γλυκές και καλοκαιρινές αποχρώσεις.