Met Gala: Το φόρεμα της Penelope Cruz ήταν ο ορισμός της... Chanel!  | 0 bovary.gr
Met Gala: Το φόρεμα της Penelope Cruz ήταν ο ορισμός της... Chanel! | 0 bovary.gr
10|05|2019 10:00
SHARE
PENELOPE CRUZ

Met Gala: Το φόρεμα της Penelope Cruz ήταν ο ορισμός της... Chanel!


Το Met Gala, το μεγαλύτερο πάρτι της μόδας έγινε στη Νέα Υόρκη την περασμένη Δευτέρα. Οι παρουσίες που έλαμψαν πολλές. Ανάμεσά τους ξεχώρισε η μίνιμαλ δε, εντυπωσιακή δε, Penelope Cruz, στα Chanel. 

To Μet Gala, την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου κάθε χρόνο αποτελεί το απόλυτο event της μόδας. Ηθοποιοί, celebrities και άνθρωποι της μόδας που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, εμφανίζονται ντυμένοι σύμφωνα με το θέμα που έχει επιλεγεί κάθε χρονιά. Φέτος το πάρτι πρόσταζε Camp αισθητική. Το θέμα ήταν «Camp: Notes on Fashion». 

Και η Penelope Cruz (ambassador του γαλλικού οίκου μόδας) μαζί με την Chanel συνδύασαν την Camp αισθητική με τον σπανιόλικο αέρα της ηθοποιού με το αποτέλεσμα να εκπλήσσει. H Penelope Cruz έλαμπε μέσα στην ιδιαίτερη, original vintage δημιουργία της Chanel. 

Στη χαρακτηριστική διχρωμία που έχει ταυτιστεί με τον γαλλικό οίκο μόδας,  το άσπρο μαύρο, το φόρεμα της Penelope Cruz εντυπωσίασε. Λευκό στο τοπ, μαύρο στη φούστα, με δέσιμο πίσω από το λαιμό που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της ηθοποιού και όγκο στο κάτω μέρος, μίνιμαλ στο σύνολό του, ιδιαίτερο στην κάθε λεπτομέρειά του. Και με μια μεγάλη λευκή καμέλια στο μπούστο και ένα μεγάλο μαύρο φιόγκο, για να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπογραφής του: Chanel (η καμέλια αποτελεί κάτι σαν σήμα κατατεθέν του γαλλικού οίκου μόδας και ο φιόγκος δεν λείπε σχεδόν ποτέ από τις συλλογές). Μια δημιουργία του Karl Lagerfeld καθώς το συγκεκριμένο ρούχο αποτελεί μέρος της Spring-Summer Haute Couture συλλογής του 1987 της Chanel. 

Για τη Chanel εκπληκτική δημιουργία που φόρεσε η Penelope Cruz χρειάστηκαν 350 ώρες δουλειάς! 

Το λουκ της ηθοποιού συμπλήρωνε ένα επίσης Chanel μαύρο τσαντάκι.

Το εντυπωσιακό φόρεμα στο ατελιέ της Chanel:

Penelope Cruz. Ενα ταμπελάκι στην κούκλα όλο το διάστημα της ραφής του, υπενθύμιζε για ποια κυρία προορίζεται το φόρεμα...