O θρυλικός «007» στη νέα exclusive συλλογή του Orlebar Brown | 0 bovary.gr
O θρυλικός «007» στη νέα exclusive συλλογή του Orlebar Brown | 0 bovary.gr
ORLEBAR BROWN

O θρυλικός «007» στη νέα exclusive συλλογή του Orlebar Brown


Aν είστε λάτρεις του γοητευτικού πράκτορα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λατρέψετε τη νέα exclusive και περιορισμένης διαθεσιμότητας συλλογή του οίκου Orlebar Brown στην οποία πρωταγωνιστούν εννέα κλασσικές ταινίες του James Bond.

Η βρετανική εταιρία λανσάρει φέτος μια limited edition συλλογή από ρούχα που είχε φορέσει ο θρυλικός πράκτορας 007, στις δημοφιλείς ταινίες: “Dr No”, “Gold Finger”, “Thunderball”, “On her Majesty’s secrets service”, “Diamonds are forever”, “The man with the golden gun”, “A view to kill”, “Skyfall” και “Moonraker”.

Επηρεασμένος από την «θρυλική» εποχή, ο Adam Brown επανασχεδίασε κάποια κομμάτια που φορούσε ο πιο διάσημος κατάσκοπος του κόσμου, τα οποία επαναλανσάρονται μέσα από τη νέα exclusive συλλογή του οίκου.  

«Στη νέα capsule συλλογή 007 πρωταγωνιστεί το βρετανικό, αλλά τελικά διεθνές, περιπετειώδες πνεύμα και το αβίαστο στυλ. Δεδομένου ότι η συλλογή σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την EON Productions, θέλαμε το κάθε κομμάτι να είναι μια πραγματική αντανάκλαση του στυλ 007. Όταν οι πελάτες το βλέπουν για πρώτη φορά, θέλω να θεωρήσουν τους εαυτούς τους να φαίνονται τόσο καλά όσο ο θρυλικός πράκτορας Τζέιμς Μποντ. Επίσης μέσα από αυτή τη συλλογή επιστρέφει μια υπέροχη αίσθηση νοσταλγίας για τις vintage ταινίες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντάμ Μπράουν. 

Ιδιαίτερο κομμάτι της exclusive συλλογής είναι το ένα και μοναδικό μαγιό, το οποίο έχει αποτυπωμένη μια σκηνή από τη δημοφιλή κινηματογραφική ταινία «Moonraker», μεταφέροντας μας από το Ρίο Ντε Τζανέιρο και τη Βενετία μέχρι το… διάστημα.

Τα Orlebar Brown μαγιό ακολουθούν την κλασική mid-length γραμμή της εταιρίας, στεγνώνουν πάρα πολύ γρήγορα και έρχονται με ειδική 007 ετικέτα. 

Εκτός όμως από τα περιζήτητα μαγιό, η συλλογή περιλαμβάνει πόλο μπλουζάκια, σακάκια και εσπαντρίγιες για ένα ολοκληρωμένο Bond look.

Η νέα limited edition συλλογή του οίκου Orlebar Brown διατίθεται στο ομώνυμο κατάστημα της Μυκόνου και στο Attica City Link.