Η Φαίη Σκορδά βρήκε τον τρόπο να φορέσει την πλισέ φούστα και να δείχνει updated -Τα αξεσουάρ που επέλεξε | 0 bovary.gr
Η Φαίη Σκορδά βρήκε τον τρόπο να φορέσει την πλισέ φούστα και να δείχνει updated -Τα αξεσουάρ που επέλεξε | 0 bovary.gr
POLAROID

Η Φαίη Σκορδά βρήκε τον τρόπο να φορέσει την πλισέ φούστα και να δείχνει updated -Τα αξεσουάρ που επέλεξε


Κάθε σεζόν νέες ενδιαφέρουσες τάσεις κάνουν την εμφάνισή τους και μας βάζουν σε πειρασμό να τις δοκιμάσουμε.

Εκτός όμως από τις νέες αφίξεις της μόδας υπάρχουν και τα διαχρονικά κομμάτια, τα οποία αγαπάμε και θέλουμε να τους δώσουμε νέο αέρα με μια έξυπνη και πρωτότυπη πινελιά.

Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και η πλισέ φούστα. 

Όλες έχουμε μία μίντι φούστα με πιέτες στην ντουλάπα και την οποία έχουμε φορέσει με κάθε δυνατό συνδυασμό.

Η αγαπημένη Φαίη Σκορδά, είναι από τις Ελληνίδες που εμπνέουν με το στιλ τους καθημερινά χιλιάδες γυναίκες μέσα από την εκπομπή αλλά και τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

Η Φαίη, με την βοήθεια του στιλίστα της, Βαγγέλη Ζάχου παίζουν το στιλ στα δάχτυλα. Η ίδια μοιράζεται καθημερινά τα εντυπωσιακά της σύνολα στα social media και μας δίνει μερικές από τις ωραιότερες ιδέες για τα δικά μας λουκ.

Για τις εμφανίσεις της επιλέγει outfit casual και καθημερινά, ιδανικά για ημέρες γεμάτες υποχρεώσεις αλλά και formal, θηλυκά και girly όταν πρόκειται για επίσημες περιστάσεις και βραδινές εξόδους.

Το στιλ της μοντέρνο και παράλληλα κομψό, διαμορφώνεται από κομμάτια που κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει και να εντυπωσιάσει, όπως η πλισέ φούστα.

Η Φαίη ωστόσο βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να την φορέσει και να δείχνει updated και καθόλου βαρετή και μονότονη.

Επέλεξε μία πλισέ φούστα σε μεταλλική ασημί απόχρωση την οποία συνδύασε με κλασικό λευκό πουκάμισο -και τα δύο από την εταιρία Zini- και σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

To new age feminine λουκ της ολοκλήρωσε με το πιο stylish ζευγάρι γυαλιά ηλίου, που ήταν η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά στο λουκ της.

Τα γυαλιά ηλίου POLAROID με το μικρό σκελετό και τους μπλε, στρογγυλούς πολωτικούς φακούς, «έδεσαν» αρμονικά με τα υπόλοιπα κομμάτια, δίνοντας ένα τουίστ με τον φρέσκο και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα τους.

Τέλος η λαμπερή παρουσιάστρια επέλεξε mini bag από snakeskin σε μπλε απόχρωση.

Η πλισέ φούστα ποτέ δεν έδειχνε τόσο glam.

H Φαίη κατάφερε να φέρει την ισορροπία στα εκκεντρικά metallics, με το ανδρικό πουκάμισο δεμένο στην μέση και τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου. 

Κάπως έτσι μας έδειξε πώς μπορούμε να την υιοθετήσουμε στο γραφείο σε ένα statement office look αλλά και αργότερα σε μια έξοδο για κοκτέιλ. Οι μίντι φούστες είναι τάση και το καλοκαίρι του 2019. Θα τις βρέιτε σε αμέτρητες αποχρώσεις και γραμμές να αποπνέουν θηλυκότητα και αέρα άλλης εποχής. Τα μεταλλιζέ, αλλά και οι παγιέτες (επίσης hot trend) είναι ο πιο έυκολος τρόπος να ξεχωρίσετε. 

O μεγαλύτερες fashionista φορούν φούστες σαν της Φαίης στις Εβδομάδες Μόδας και δημιουργούν τα πιο stylish street style σύνολα.

Μήπως είναι η ώρα να αναβαθμίσετε κι εσεις το στιλ σας; Το μυστικό είναι να παίξετε με τα αξεσουάρ. Και μην ξεχάσετε τα πιο μοντέρνα Polaroid γυαλιά σας.

Αντιγράψτε την!