Ακολουθούμε τη ντελικάτη αύρα της γυναίκας Αlisahne -Το ελληνικό brand με μαγιό και beachwear | 0 bovary.gr
Ακολουθούμε τη ντελικάτη αύρα της γυναίκας Αlisahne -Το ελληνικό brand με μαγιό και beachwear | 0 bovary.gr
ALISAHNE

Ακολουθούμε τη ντελικάτη αύρα της γυναίκας Αlisahne -Το ελληνικό brand με μαγιό και beachwear


Αντλώντας έμπνευση από την άγρια φύση όπου πρωτόγονα, ατίθασα και ανυπότακτα στοιχεία συναντιούνται με την γαλήνη, το ρομαντισμό και την ομορφιά, η νέα συλλογή ALISAHNE 2019 είναι έτοιμη να σαλπάρει για τους πιο γοητευτικούς προορισμούς, σε ένα αξέχαστο ταξίδι στις σαγηνευτικές θάλασσες.

Σχήματα και υφές, επηρεασμένες από την ποικιλόμορφη παλέτα των αντικρουόμενων στοιχείων της φύσης, ενώνονται μαγικά για να κάνουν το καλοκαίρι σας μια παιχνιδιάρικη γιορτή φαντασίας και υψηλής στιλιστικής απόλαυσης.

Δελεαστικά στοιχεία, δαντελωτές λεπτομέρειες και κομψές διαφάνειες παντρεύονται με χρυσές αποχρώσεις, εντυπωσιακά φλοράλ τυπώματα με ρομαντικούς, σέπια τόνους μιας άλλης εποχής, για να δημιουργήσουν την σειρά UNIO MYSTICA SS 2019.

Ενας αρχετυπικός δεσμός ικανός να διεγείρει τις αισθήσεις και να εκτοξεύσει την θηλυκή υπόσταση κάθε γυναίκας.

Το καλοκαίρι σας οδηγεί στον προορισμό της καρδιάς σας. Η ALISAHNE είναι εδώ για να σας ταξιδέψει από τις πιο πολυτελείς ακτές, μέχρι τους πιο μυστηριώδεις εξωτικούς προορισμούς.

«Ζούμε σε μια χώρα όπου όλες μας οι αισθήσεις διεγείρονται καθημερινά» αναφέρει στην fashion editor του Bovary.gr η σχεδιάστρια και founder του brand, Σοφία Καραγιάννη. «Ο καταγάλανος ουρανός, το καθαρό φως του ήλιου, οι δαντελωτές ακτές, η μαγευτικά όμορφη θάλασσα, τα μεθυστικά αρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι για μένα πηγές ζωής και κατ´επέκταση έμπνευσης για την ALISAHNE και ό,τι εκπροσωπεί. Συνδυάζοντας τις αιθέριες υφές με το απαλό Αυγουστιάτικο αεράκι, τα ζωντανά χρώματα με τα ολάνθιστα μπουκέτα λουλουδιών στα παρτέρια, τα προσεγμένα κοψίματα με τις καμάρες και τα τόξα στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, καθώς και πολλά άλλα στοιχεία που έχει να αναδείξει αυτός ο ευλογημένος τόπος, προσπαθώ να σας παρουσιάζω κάθε χρόνο κάτι ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο, κάτι από μένα που εύχομαι να σας ταυτίζει μαζί μου». 

«Η γυναίκα ALISAHNE διαθέτει ιδιαίτερη εσωτερική και εξωτερική ομορφιά, γοητεία και κομψότητα, που συμβολίζει την ίδια την ουσία της θηλυκότητας. Είναι η γυναίκα που αναζητά το διαφορετικό, που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από την απλότητά της αλλά και μέσα από τις καλαίσθητες επιλογές της. Μέσα από τις συλλογές μου, η γυναίκα ALISAHNE αναδεικνύεται μοναδικά προβάλλοντας τα δυνατά της σημεία και την όμορφη φιγούρα της διατηρώντας πάντα την ντελικάτη αύρα της» εξηγεί η Σοφία όταν τη ρωτάμε για τη γυναίκα Alisahne.

«Το καλοκαίρι επιτάσσει πάντα ανάλαφρα υφάσματα, λαμπερά χρώματα και αέρινα looks» αναφέρει η σχεδιάστρια όταν τη ρωτάμε για τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού. «Τα φλοράλ έχουν την τιμητική τους φέτος, όπως και οι έντονες αποχρώσεις, τα metallics και τα animal prints. Η συλλογή μου, Unio Mystica SS 2019 παντρεύει με έναν μυστικιστικό τρόπο τις φετινές τάσεις συνδυάζοντας τις μεταξύ τους μαγικά. Μπορείτε να την ανακαλύψετε στο www.alisahne.com και σε επιλεγμένες boutiques σε όλη την Ελλάδα. Δε θα ήθελα όμως να σταθώ σε κάποια συγκεκριμένη τάση. Το καλοκαίρι -όπως και κάθε εποχή- πρέπει να το ζεις και να νιώθεις ότι “το φοράς”. Να σου φτιάχνει τη διάθεση, να "ανθίζεις" κι εσύ μαζί του δοκιμάζοντας αυτό που σου ταιριάζει κάθε φορά ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεσή σου. Αυτό είναι ελευθερία. Αυτό εκπροσωπεί η ALISAHNE». 

«Αγαπώ τα ρούχα που είναι ευέλικτα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γι’ αυτό και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα κιμονό και τα καφτάνια. Επίσης, τα ολόσωμα μαγιό που μπορούν να φορεθούν και ως bodysuit το βράδυ. Τα crop tops και τα playsuits. Οι εσπαντρίγιες και τα σανδάλια σε ουδέτερους ή χρυσούς τόνους. Ένα headpiece -καπέλο ή μαντήλι- μπορούν να δώσουν πολύ ιδιαίτερο στυλ. Γενικά, με ιντριγκάρει να μπορώ σε ελάχιστο χρόνο να αλλάζω ένα look από πρωϊνό σε βραδινό χρησιμοποιώντας αξεσουάρ ή αλλάζοντας το hair look μου. Αυτό με ηρεμεί και μου υπενθυμίζει ότι διανύω την πιο cool εποχή του χρόνου» καταλήγει η Σοφία Καραγιάννη