ELECTRA ATHENS
ELECTRA ATHENS
ELECTRA ATHENS

Tα χειροποίητα σανδάλια Electra Athens είναι ό,τι πιο κομψό, άνετο και ανθεκτικό θα φορέσεις το καλοκαίρι


Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και από τις πρώτες κιόλας ζεστές ημέρες η αίσθηση ελευθερίας και άνεσης γίνεται επιτακτική ανάγκη.

Και αυτό, όπως και κάθε καλοκαίρι, πρώτο μας μέλημα είναι ένα νέο ζευγάρι φλατ σανδάλια.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αναζητάμε το τέλειο ζευγάρι που θα φοράμε από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Από τις βόλτες μας στην πόλη μέχρι τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις στο νησί ένα ζευγάρι κομψά δερμάτινα σανδάλια είναι το go-to στιλ.

Ανάμεσα σε πολλά brand παπουτσιών υπάρχει ένα που ξεχωρίζει για το μοναδικό design υψηλής αισθητικής.

Η ελληνική εταιρία Electra Athens ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά του εξωτερικού έρχεται στην γενέτειρά της με τα πιο elegant και διαχρονικά, χειροποίητα σανδάλια.

Κάθε σχέδιο της συλλογής είναι κατασκευασμένο από πολύ μαλακό δέρμα και ακολουθεί τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας.

Το δέρμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι ανώτερης ποιότητας και έχει υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία, έτσι ώστε τα Electra Athens σανδάλια να προσφέρουν μοναδική αίσθηση άνεσης σε κάθε βήμα.

 

 

Η SS19 collection ήρθε σαν την πιο ευχάριστη έκπληξη. Σαν δροσερό και ανάλαφρο αεράκι σε μία καυτή μέρα του καλοκαιριού.

Kαι οι δύο κατηγορίες, premium και comfort δημιουργήθηκαν για να χαρίσουν απερίγραπτη κομψότητα, μία διακριτική δόση glam και άνεση στις καθημερινές μας εμφανίσεις το καλοκαίρι.

Η σχεδιαστική ομάδα εμπνέεται από την σύγχρονη γυναίκα, αυτή τη γυναίκα που θέλει παπούτσια άνετα και δροσερά, χωρίς να απαρνηθεί την θηλυκότητα και το στιλ της.

Nude 'n' Roll

Εlectra Athens είναι μια σειρά από day to night σανδάλια, που αποπνέουν πολυτέλεια.

Το αρχαιοελληνικό μίνιμαλ ύφος τους είναι πoυ τα κάνει τόσο ευέλικτα και ευκολοφόρετα.

Κάθε μοντέλο μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας, από αέρινα φορέματα μέχρι το αγαπημένο μας cropped τζιν παντελόνι, κομμάτια από λινό και κάθε είδους καλοκαιρινή φούστα!

Θα τα φοράτε όλη μέρα, κάθε μέρα χωρίς να χάσουν καθόλου από το αρχικό τους χρώμα και τη λάμψη, όπως άλλα, αντίστοιχα σανδάλια, που ξεθωριάζουν με τον ιδρώτα, όσο κι αν τα φοράτε, χάρη στις anti-stain ιδιότητες του υλικού τους.

Glam Mediterranea

Tα μοναδικά Electra Athens τα αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο επειδή είναι ελληνικά, handmade και ultra-chic αλλά για έναν ακόμα πολύ σημαντικό λόγο: είναι eco friendly!

Aν λοιπόν αναζητούσατε το πιo όμορφο και ανθεκτικό ζευγάρι φλατ σανδάλια που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι και για πολλά ακόμα καλοκαίρια θα το βρείτε σίγουρα ανάμεσα τους.

Riviera Girl