Getty Images
Getty Images
ROYAL SHORTS

Πώς να φορέσεις το σορτς σου φέτος το καλοκαίρι σαν γαλαζοαίματη -Οι πιο κομψές royals σου δείχνουν τον τρόπο


Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι επίσημα η εποχή του σορτς.

Το σορτσάκι είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι καθώς είναι συνήθως κοντό ή αποκαλυπτικό.

Εμείς θέλουμε εκτός από δροσερό και αέρινο, να είναι κομψό και μοδάτο, για μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Τι σορτς πρέπει να φοράμε λοιπόν το 2019;

Συνήθως παίρνουμε ιδέες από influencers ή instagrammers, ωστόσο υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι fashionista με μεγαλύτερη επιρροή!

Ποιες είναι αυτές; Οι royals φυσικά!

Οι γαλαζοαίματες ξέρουν πάντα τι και πώς να φορέσουν καθώς είναι fashion & style icons. Μας δίνουν ιδέες και επηρεάζουν την παγκόσμια μόδα.

Πήραμε, λοιπόν, ιδέες από τις αγαπημένες μας γαλαζοαίματες για το πώς να φορέσουμε το σορτς φέτος το καλοκαίρι και να είμαστε σικ και στιλάτες.

Λινό κοστούμι

Μέγκαν Μαρκλ /AP
Μέγκαν Μαρκλ /AP

Η Μέγκαν Μαρκλ, πριν γίνει Δούκισσα του Σάσεξ, συνήθιζε να φορά σε επίσημες εξόδους της το απόλυτο summer trend: Το κοστούμι-σορτς. Το λινό είναι το πιο δροσερό ύφασμα. Oπότε το τέλειο co-ord suit (σετ) αποτελείται από ένα λινό σορτς και ασορτί σακάκι (με κοντό ή όχι μανίκι). Μπορείς να το συνδυάσεις με σανδάλια και πέδιλα!

Biker shorts

Πριγκίπισσα Νταϊάνα /AP
Πριγκίπισσα Νταϊάνα /AP

Μπορεί το ποδηλατικό σορτς να είναι μεγάλο trend αυτή τη σεζόν, όμως έκαναν θραύση στα 80s -90s. Ακόμη και η πριγκίπισσα Νταϊάνα τα επέλεγε για το athleisure look της μαζί με chunky sneakers και oversized φούτερ. 

Βερμούδα

Βασίλισσα Λετίθια /Splashnews
Βασίλισσα Λετίθια /Splashnews

Άλλη μεγάλη τάση της εποχής είναι οι βερμούδες. Η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια είχε επιλέξει κοστούμι σε βερμούδα και ζώνη στη μέση, που κάνει την σιλουέτα της ακόμη πιο ψηλόλιγνη. 

Τζιν σορτς

Σαρλότ Κασιράγκι /Getty Images
Σαρλότ Κασιράγκι /Getty Images

Ποιος είπε πώς οι γαλαζοαίματες δεν φορούν κοντό τζιν σορτσάκι; Στην παραλία ή και για casual εμφανίσεις, ένα σέξι τζιν σορτς είναι ότι πρέπει. Η Σαρλότ Κασιράγκι το είχε φορέσει πάνω από το μαγιό της και flip flops.