Η limited edition resort wear συλλογή David Downton For Parthenis | 0 bovary.gr
Η limited edition resort wear συλλογή David Downton For Parthenis | 0 bovary.gr
PARTHENIS

Η limited edition resort wear συλλογή David Downton For Parthenis


Ο διάσημος fashion illustrator David Downton επισκέφτηκε την Ελλάδα με αφορμή τη νέα του συνεργασία με το brand Parthenis.

O λιτές γραμμές του ιστορικού οίκου μόδας αποτέλεσαν ιδανικό καμβά για τα ιδιαίτερα σχέδια του Βρετανού καλλιτέχνη με αποτέλεσμα το λανσάρισμα της LIMITED-EDITION resort wear συλλογής David Downton For Parthenis.

Το καλωσόρισμα του ξεκίνησε με το δείπνο που παρέθεσε η Ορσαλία Παρθένη προς τιμήν του στο Galaxy bar restaurant του Hilton Αθηνών την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, όπου διευθυντές περιοδικών και σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της μόδας παρευρέθηκαν για να γνωρίσουν από κοντά τον διεθνούς φήμης illustrator.

Ο David Downton μονοπώλησε το ενδιαφέρον των καλεσμένων με την απλότητα αλλά και τη φιλική του διάθεση. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον ίδιο και την Ορσαλία Παρθένη μαθαίνοντας τα πάντα για τη νέα συνεργασία και την έμπνευση της resort wear συλλογής.

Το ταξίδι κορυφώθηκε με το απόλυτο sunset party στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Ο οίκος Parthenis καλωσόρισε πλήθος καλεσμένων στο νέο κατάστημα Parthenis by the sea στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας!

Οι παρευρισκόμενοι ανακάλυψαν τη νέα συλλογή David Downton for Parthenis και γνώρισαν τον καλλιτέχνη απολαμβάνοντας δροσιστικά cocktails από την Schweppes σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της πόλης!

Για τους λάτρεις της μόδας ο David Downton υπέγραψε αντίτυπα του limited-edition βιβλίου του DD 21 το οποίο αποτελεί μια συλλεκτική συλλογή illustrations από στιγμές των εμβληματικότερων Haute Couture shows στο Παρίσι.

Το μαγικό ταξίδι στην Ελλάδα για τον David Downton ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του στο Σούνιο. Η Ορσαλία Παρθένη ξενάγησε τον καλεσμένο της σε ένα από πιο μαγευτικά τοπία της Αττικής ενώ στο τέλος της ημέρας γευμάτισαν στην άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα του Island Club Restaurant.

Πολύτιμος σύμμαχος για την ασφαλέστερη και βολική μετακίνηση του illustrator ήταν η BMW Σπανός με το BMW X2.

Η limited-edition συλλογή aλλά και το limited- edition βιβλίο DD 21 διατίθενται στα καταστήματα του οίκου Parthenis αλλά και στο επίσημο eshop www.orsalia-parthenis.gr.