Instagram @rosiehw
Instagram @rosiehw
ROSIE HW

Η Rosie Huntington-Whiteley έκανε αυτό το κομψό ολόσωμο μαγιό να ξεπουλήσει σε λίγα λεπτά


H Rosie Huntington-Whiteley είναι μία από τι πιο εντυπωσιακές γυναίκες αλλά και ένα ιδιαίτερα επιδραστικό μοντέλο.

Το στιλ της είναι κομψό, και κάθε της λουκ προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Τα σύνολά της αποπνέουν δυναμισμό και ταυτόχρονα θηλυκότητα. Sleek παντελόνια και ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες, πουκάμισα και ευρύχωρες tote bag, διαχρονικά πανωφόρια, είναι τα κομμάτια κλειδιά της ντουλάπας της.

Aπό την άλλη τα red carpet look της κόβουν την ανάσα με αιθέριες δημιουργίες και gowns από τούλι σε λευκές, ροζ, αλλά και μεταλλικές αποχρώσεις, που φέρουν την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών.

Ωστόσο η Rosie Huntington άφησε για λίγο στην άκρη τα λουκ γραφείου, καθώς βρίσκεται σε διακοπές στην Ιταλία.

Μοιράστηκε φωτογραφίες από την παραλία φορώντας το πιο chic ολόσωμο μαγιό, το οποίο φυσικά και έγινε ανάρπαστο τα επόμενα λεπτά. Το πλεκτό, Hunza G, ολόσωμο μαγιό, σε εκρού απόχρωση έγινε sold out.

Και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί: Εκτός από απερίγραπτα κομψό, το μαγιό είναι άνετο και φτιαγμένο από ελαστικό ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα (έρχεται σε ένα μέγεθος). Το πλεκτό σχέδιο, με μοναδική λεπτομέρεια δυο δαχτυλίδια στου ώμους ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ και ναι, να υπερβάλλετε λιγάκι.

Η μάρκα Hunza G είναι πολύ δημοφιλής στην A-list, καθώς οι Emily Ratajkowski, Kim Kardashian West, Rihanna, Suki Waterhouse και Hailey Baldwin έχουν όλες φορέσει τα χαριτωμένα ολόσωμα και μπικίνι.

Κυκλοφόρησε αρχικά το 1984 και δημιούργησε το iconic μίνι φόρεμα της Julia Roberts στην ταινία Pretty Woman.

Επέστρεψε 30 χρόνια αργότερα και από ό,τι φαίνεται πολύ καλά έκανε. Ανακαλύψτε το μαγιό της Rosie και σε άλλες αποχρώσεις.

 

 

 

Hunza G