H Φάιη Σκορδά είναι η απόδειξη πως το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή να φορέσεις χρώμα | 0 bovary.gr
H Φάιη Σκορδά είναι η απόδειξη πως το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή να φορέσεις χρώμα | 0 bovary.gr
ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

H Φάιη Σκορδά είναι η απόδειξη πως το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή να φορέσεις χρώμα


Tο έντονο και ζωηρό χρώμα βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις τάσεις τις τελευταίες σεζόν.

Ακόμα και τον χειμώνα οι σχεδιαστές τόλμησαν να εντάξουν εκτυφλωτικές αποχρώσεις στις συλλογές τους και μας ξεσήκωσαν με την ενέργειά τους.

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς.

Το 2019 βάφτηκε από τους πρώτους κιόλας μήνες σε πορτοκαλορόζ τόνους, με το Living Coral -το απόλυτο κοραλλί- να είναι παντού τόσο στην διακόσμηση αλλά και στην μόδα.

Η πάντα λαμπερή παρουσιάστρια και influencer Φαίη Σκορδά είναι από τις γυναίκες που γνωρίζουν πρώτες όλες τα fashion trends και εμπνέουν τις υπόλοιπες να τα δοκιμάσουν.

Από τα μαλλιά, τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, η Φαίη πρωτοτυπεί, επιλέγει, πειραματίζεται και πάντα πετυχαίνει ένα τέλειο λούκ.

Η Φαίη, με την βοήθεια του στιλίστα της, Βαγγέλη Ζάχου δημιουργεί εντυπωσιακά σύνολα χειμώνα καλοκαίρι, τα οποία μοιράζεται με τις χιλιάδες γυναίκες που την ακολουθούν στα social media. Εκείνη δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα χρώματα και τα υιοθετεί συχνά τόσο σε casual, όσο και formal outfit.

Ετσι δεν θα μπορούσε να πει όχι σε ένα τόσο κομψό φόρεμα με φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση μέσα στο καλοκαίρι. Με αυτό της το λουκ απέδειξε πως είναι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να του δώσετε κι εσείς μια ευκαιρία.

To μίντι φόρεμα, σε 50s γραμμή είναι από την εταιρία Desiree Fashion, διαθέτει θηλυκή, τονισμένη μέση και V ντεκολτέ. Η εντυπωσιακή full skirt κλέβει τις εντυπώσεις.

Με ένα τόσο έντονο φόρεμα, τα αξεσουάρ οφείλουν να είναι πιο «ήσυχα», άρα ουδέτερα. Η σταρ επέλεξε μαύρα φλατ, δερμάτινα σανδάλια με χρυσαφένια αγκράφα haralas.

Το ανάλαφρο φόρεμα με τα διακριτικά βολάν στους ώμους της χάρισε αέρα άλλης εποχής, με την vintage σιλουέτα του.

Πολλές φορές η τελευταία πινελιά μπορεί να είναι εκείνη που θα απογειώσει ένα outfit.

Στον ρόλο του αξεσουάρ που κάθε γυναίκα πρέπει να αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι, τα γυαλιά ηλίου Polaroid, με τους σκουρόχρωμους φακούς και τον cat eye σκελετό, τα οποία έδωσαν ένα σύγχρονο touch.

Αν λοιπόν είστε έτοιμες να φορέσετε την ενέργεια του χρώματος, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι. Αν πάλι διστάζετε να το υιοθετήσετε σε μεγάλη επιφάνεια όπως το φόρεμα της Φαίης, μπορείτε να προσθέσετε μικρότερες πινελιές. Όπως και να έχει, μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας αξεσουάρ για το καλοκαίρι και όχι μόνο, τα Polaroid γυαλιά ηλίου σας!

Splash/Ideal Image
Splash/Ideal Image