Μπουτίκ στις γειτονιές: Πήγαμε στο Honey στη Ν.Σμύρνη και ξεχωρίσαμε τα ωραιότερα ρούχα και αξεσουάρ  | 0 bovary.gr
Μπουτίκ στις γειτονιές: Πήγαμε στο Honey στη Ν.Σμύρνη και ξεχωρίσαμε τα ωραιότερα ρούχα και αξεσουάρ | 0 bovary.gr
ΜΠΟΥΤΙΚ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Μπουτίκ στις γειτονιές: Πήγαμε στο Honey στη Ν.Σμύρνη και ξεχωρίσαμε τα ωραιότερα ρούχα και αξεσουάρ


Ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των μαγαζιών που τα γνωρίζουν όλες οι φίλες σου. Ακόμα και αν δεν έχει τύχει να ψωνίσουν, η αυτόματη απάντησή τους κάθε φορά που αναφέρεσαι σε αυτό «Α, εκείνο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης λες;», σε κάνει να τις φαντάζεσαι να στέκονται μπροστά από τη βιτρίνα του τσεκάροντας επίμονα κάτι.

Όπως έχεις κάνει κι εσύ, ή όπως έχω κάνει αμέτρητες φορές εγώ που περνάω σε καθημερινή βάση μπροστά από το μαγαζί. Και πιστέψτε με ακόμα και σε καθημερινή βάση, το ««Honey» αξίζει κάθε δευτερόλεπτο της προσοχής μου.

Ό,τι βρεις στα ράφια του ή τις κρεμάστρες του θα είναι πάντα η τελευταία λέξη της μόδας. Έχοντας προφανώς το χάρισμα να προβλέπει ακριβώς την επόμενη τάση, η Δανάη Χαλκιοπούλου, η ιδιοκτήτριά του, θα την έχει διαθέσιμη ακριβώς λίγο πριν βγει σε κάθε μαγαζί. Έτσι, αν αναζητάς κάτι σε έντονα μεταλλικά χρώματα ή βελούδο, ή αν θες να συμπληρώσεις το look σου με αξεσουάρ όπως τα μακριά κολιέ που κυριάρχησαν στα '70s και τα '80s, θα έπρεπε ήδη να ψάχνεσαι στο «Honey».

American Vintage, Monaco Princess, Mοutaki, L.A. Dolls, PCP, Not Alone, Passion, Color Block, CU Soon και Milla, είναι μόνο μερικά μόνο μόνο από τα διάσημα brands με τα οποία συνεργάζεται.

Οι επιλογές στα αξεσουάρ είναι και εδώ πλούσιες με τις προτάσεις να κινούνται γύρω από την Arpyes και την Iακωβίνα, ενώ αν αναζητάς τσάντα μία απίστευτη σειρά από backpacks και πουγκιά θα σε δελεάσει.

Από την κορυφή ως τα νύχια

Εκτός από τα ρούχα του τα οποία είναι είτε ό,τι πιο in fashion κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, είτε το πιο κλασικό κομμάτι που θα φοράς για μια ζωή, το «Honey» μπορεί να συμπληρώσει την εμφάνισή σου χαρίζοντάς σου το πιο ολοκληρωμένο look. Έτσι, αν βρεθείς σε αυτό για ένα απλό μαύρο παντελόνι και φύγεις με ένα λινζερί τοπάκι σε συνδυασμό με ένα σικάτο σακάκι και μία σειρά βραχιόλια στο χέρι μην παραξενευτείς. Οι επιλογές που διαθέτει είναι τόσες που πολλές φορές δεν θα χρειαστεί καν να κάνεις βόλτα στα γύρω μαγαζιά.

Τι θα σου τραβήξει την προσοχή

  • Η βιτρίνα: Οκ, είναι ο νούμερο 1 λόγος για να επισκεφτείς ένα μαγαζί. Στην περίπτωση του «Honey» θα εντυπωσιαστείς με τη συχνότητα που αλλάζει και γι' αυτό μην κάνεις ποτέ το λάθος να το αφήσεις για την επόμενη εβδομάδα. Θα μπερδευτείς!
  • Οι τσάντες: Πάντα κομψές επιλογές, με έμφαση στο κλασικό και ασφαλές, αλλά και σε αυτό που θα ξεχωρίσει στη σεζόν. Έτσι αν χρειάζεσαι μία καθημερινή μαύρη τσάντα η οποία όμως ταυτόχρονα θα είναι εντυπωσιακή, το «Honey» έχει να σου προτείνει την πιο σωστή. Αν πάλι θες το boho τσαντάκι που θα σε ξεχωρίσει στον απογευματινό καφέ ή στην βόλτα το βράδυ και πάλι θα σου έχει μία σειρά από προτάσεις.

  • Τα αξεσουάρ: Και μιλάμε για κάθε λογής, με την καλύτερη ποιότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου περάσουν απαρατήρητα ενώ το πιθανότερο είναι να τα χαζεύεις για όση ώρα βρίσκεσαι εκεί. Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, σε κάθε χρώμα και υφή, μεταλλικά και υφασμάτινα. Τη λίστα συμπληρώνει ό,τι χρειαστείς ανάλογα με την εποχή, με τα μάλλινα κασκόλ, τα σκουφιά και τα γάντια να κυριαρχούν αυτή την περίοδο.

  • Ο άσος στο μανίκι: Το «Gente» ακριβώς από δίπλα. Ανήκει στην υπέροχη μαμά της Δανάης Χαλκιοπούλου με πιο επίσημες επιλογές.

Τα σύνολα που ξεχωρίσαμε

Μπλούζα Arpyes, κολάν Milla

Φούστα Color Block, πουλόβερ Μoutaki

*Ηoney Fashion, 25ης Μαρτίου 8, Νέα Σμύρνη

TAGS