Shuttertock
Shuttertock
FASHION EXPERT

3 παπούτσια που μια fashion expert θα έβαζε αμέσως στην ντουλάπα σου -Δεν φεύγουν από τη μόδα


Οι άνθρωποι που μαθαίνουν πρώτοι κάθε νέα τάση που αναδύεται στον fashion κόσμο και δημιουργούν νέους στιλιστικούς δρόμους με την φαντασία τους, οι stylists, είναι εκείνοι που ξέρουν καλύτερα από όλους ότι η κομψότητα κρύβεται στη διαχρονικότητα και όχι στα εφήμερα trends.

Δεν εντυπωσιάζονται εύκολα από στιλιστικά «πυροτεχνήματα», δεν ακολουθούν κατά πόδας ό,τι προστάζει κατά καιρούς η βιομηχανία της μόδας, δεν επαναπαύονται. Εστιάζουν στα κομμάτια που ξέρουν ότι θα εκφράσουν καλύτερα την προσωπικότητα του ατόμου που καλούνται να ντύσουν.

Στο πελατολόγιο της Anita Patrickson φιγουράρουν διάσημα ονόματα. Είναι μια επαγγελματίας που τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το στιλ της σύγχρονης γυναίκας, μας κέρδισε.

Η Αnita υπογράφει τη δική της σειρά παπουτσιών: έτσι, είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά ποια είναι τα παπούτσια που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας, όποια κι αν είναι η στιλιστική της προσωπικότητα.

Τα τρία παπούτσια που ακολουθούν είναι ιδανικά για την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σας και υπόσχονται βήματα σίγουρα και σταθερά. Δεν σταματούν να είναι ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών. Αν δεν τα έχετε ήδη, δώστε τους μια ευκαιρία να σας χαρίσουν ενδιαφέρουσες στιλιστικές στιγμές.

1) Μules: Κομψά και διαχρονικά. Ταιριάζουν με όλα: με cropped και τζιν παντελόνια, μίνι φούστες και φορέματα, ολόσωμες φόρμες. Με λουράκια, πλεκτά, σε έντονο, ουδέτερο ή pastel χρώμα, φλατ ή με τακούνι, τα παπούτσια με ανοιχτή φτέρνα είναι chic!

2) Combat boots: Nεανικά. Άνετα. Μοντέρνα. Αποπνέουν δυναμισμό. Το μποτάκι με τα κορδόνια είναι επιλογή πολλών γυναικών της μόδας. Φοριούνται με κάθε δυνατό συνδυασμό. 

3) Caged heels: Tα πέδιλα με τακούνι με σειρές από straps που τα κάνουν να μοιάζουν σχεδόν πλεκτά είναι ένα παπούτσι που με την ρετρό αισθητική και την θηλυκότητά που δείχνει πάντα elegant. Συνδυάζεται υπέροχα με τις φούστες σας.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το πανωφόρι θα αντικαταστήσει την faux γούνα το επόμενο φθινόπωρο

O χρυσός ήταν πάνω σε κάθε runway για το φθινόπωρο του 2019