Shutterstock
Shutterstock
ANKLE BOOTS

To κομμάτι που χρειάζεσαι για να φορέσεις όλα τα καλοκαιρινά σου φορέματα και το φθινόπωρο


Η μόδα του φετινού καλοκαιριού είναι μια Εφηβη που αντλεί στοιχεία από το παρελθόν και την φύση για να ντύσει τα στιλιστικά της όνειρα.

Είδαμε την επιστροφή τάσεων από τα 80s και τα 90s (tie dye, πουκάμισα διακοπών, tube και halter neck tops, anklets) και στοιχεία από τη θάλασσα (κοχύλια) να κυριαρχούν στις επιλογές των κοριτσιών της μόδας.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την πιο εκφραστική και εξωστρεφή στιλιστική εποχή του 2019, ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στα κομμάτια της καλοκαιρινής μας ντουλάπας για να δούμε ποια από αυτά θα μας συντροφεύσουν και το φθινόπωρο -για όσο ο καιρός το επιτρέψει.

Μπορείτε να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα και το φθινόπωρο. Πώς; Με ένα κομμάτι που μπορεί να κάνει αρμονική την μετάβαση από την μία εποχή στην άλλη, με στιλ και άνεση. Πιθανότατα να το έχετε ήδη στην ντουλάπα σας: μιλάμε για τα ankle boots. Το παπούτσι που μπορεί να χαρίσει σταθερά βήματα από το πρωί μέχρι το βράδυ: με χρώμα ή σε ουδέτερη απόχρωση (μαύρα, λευκά ή μπεζ), με κορδόνια, με τακούνι ή φλατ.

O συνδυασμός καλοκαιρινών φορεμάτων με ankle boots (ή με πιο ψηλές μπότες) δημιουργεί μια άκρως θηλυκή και ταυτόχρονα δυναμική εικόνα για τα πρώτα φθινοπωρινά look σας -στο γραφείο ή στην έξοδό σας.

Μην βιαστείτε να βάλετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα στα πάνω ράφια της ντουλάπας σας: δώστε τους τον χώρο να υπάρξουν στην καθημερινότητά της τη νέα σεζόν, με άλλο αέρα.

Δείτε τους συνδυασμούς των fashionista! 

 

 

 

 

 

Tρεις διάσημες γυναίκες δείχνουν τον τρόπο...

 

Amal Clooney/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
Amal Clooney/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
Olivia Munn/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
Olivia Munn/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
Romee Strijd/ Splash / Ideal Image
Romee Strijd/ Splash / Ideal Image