Ap Images
Ap Images
17|08|2019 12:25
SHARE
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ

H Κέιτ Μίντλετον έχει καινούργιο αγαπημένο outfit και θα το αντιγράψουμε -Ο κομψός και στιλάτος συνδυασμός


Θαυμάζουμε ιδιαίτερα τις γυναίκες-μέλη της βασιλικής οικογένειας, για το στιλ τους.

Τόσο η Μέγκαν Μάρκλ όσο και η Κέιτ Μίντλετον έχουν η καθεμία το δικό της προσωπικό και αναγνωρίσιμο στιλ.

Είναι μια αλήθεια που οι θαυμαστές της γνωρίζουν καλά. Όταν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν κάνει κάποιο σπορ ή δεν περνάει χρόνο στην φύση, επιλέγει να φορά θηλυκά φορέματα και παλτό με χρώμα, από την αξιοθαύμαστη συλλογή της.

Επιλέγει τζιν όταν επισκέπτεται κέντρα στα οποία αναμένεται να αλληλεπιδράσει με κόσμο ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα sneakers. Επιπλέον δεν είναι λίγες οι φορές που μεταποιεί ρούχα για να τα φορέσει με ένα νέο τουίστ. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο φαίνεται πως η Κέιτ Μίντλετον έχει έναν νέο αγαπημένο συνδυασμό.

Ένα outfit στο οποίο δείχνει αδυναμία και ίσως δεν είχατε προσέξει.

Ap
Ap

Επηρεασμένη από τη Mέγκαν; Μπορεί. Η Κέιτ έχει προσθέσει τελευταία μερικά πολύ κομψά basic κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της. Από tailored ψηλόμεσα παντελόνια σε sleek καμπάνες και cropped σιλουέτες που αναδεικνύουν τους αστραγάλους, όλο και μας εκπλήσσει με τις στιλιστικές επιλογές και τα λουκ με παντελόνι. Άλλοτε τα συνδυάζει με feminine πουκάμισα με φιόγκο στο λαιμό και άλλοτε με διαχρονική μαρινιέρα ή blazer. Δεν γνωρίζουμε αν τη γκαρνταρόμπα έχει εγκρίνει η Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά σίγουρα μας αρέσουν.

Τα παντελόνια της είναι ιδανικά για εμφανίσεις στο γραφείο αλλά και για ένα δείπνο με φίλους, ενώ μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και είναι τρομερά άνετα και stylish. 

H Kέιτ όσο μεγάλώνει αποδεικνύει ότι δεν θεωρείται τυχαία style icon.

AP Images
AP Images
A
A