Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
EMILI SINDLEV

Emili Sindlev: Τα τρία στιλιστικά τρικ που επαναλαμβάνει η σύγχρονη «Κάρι Μπράντσο»


Χαζεύοντας street style φωτογραφίες είναι αδύνατον να μην την έχετε προσέξει.

Είναι η πιο φωτεινή και πολύχρωμη παρουσία ανάμεσα στις fashion Influencers.

Η νεαρή στιλίστρια με έδρα την Κοπεγχάγη, Emili Sindlev, είναι εδώ και πολύ καιρό πηγή έμπνευσης του στιλ μας. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως Carrie Bradshaw της εποχής και όχι άδικα, αφού δημιουργεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και glam σύνολα.

Η αγάπη της για το χρώμα είναι φανερή και σχεδόν δεν θυμόμαστε να την έχουμε δει ποτέ με total black ή άλλο σκουρόχρωμο σύνολο.

Μας εμπνέει γιατί είναι από εκείνες τις γυναίκες που δείχνουν να μην τις σταματά τίποτα, και είτε φοράει Zara είτε Chanel το κάνει πάντα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

To παιχνιδιάρικο στιλ της δεν περνάει απαρατήρητο, τόσο για τους extreme χρωματικούς συνδυασμούς, όσο και για το mix & match διαφορετικών μοτίβων και υφασμάτων.

Την συγκρίνουν με την Carrie Bradshaw την πιο διάσημη ηρωίδα του Sex and the City, τόσο για τα μακριά ξανθά μαλλιά με κύματα όσο και για τα αγαπημένα της αξεσουάρ από τα 90s, όπως η συλλογή με τις τσάντες και τα Manolo Blahnik, τα iconic ψηλοτάκουνα στα οποία δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας λουκ. Παρατηρώντας τις εμφανίσεις της εντοπίσαμε 3 στιλιστικά τρικ που επαναλαμβάνει σε κάθε Εβδομάδα Μόδας και καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα.

1. Δεν φοβάται τα έντονα χρώματα

Παίζει το color blocking στα δάχτυλα. Πάντα φοράει ένα έντονο χρώμα, σε μικρή ή μεγαλύτερη επιφάνεια ή συνδυάζει δύο ή ακόμα και τρία σε τοπ και παντελόνες.

 

 

 

2. Συνδυάζει διαφορετικά print

Λέει ναι στα print όσο διακριτικά ή έντονα μπορεί να είναι και τα συνδυάζει προσέχοντας να ταιριάζουν χρωματικά.

 

 

 

 

3. Διατηρεί το beauty look της φυσικό.

Αφήνει τα μακριά σπαστά μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά και τις περισσότερε φορές το το μακιγιάζ της κινείται σε φυσικούς τόνους, με ροζ χείλη. Με τόσο χρώμα στο outfit, το πρόσωπο ας είναι natural.

 

 

 

 

 

 

 

Getty/Ideal Image
Getty/Ideal Image