Splash/Ideal Image
Splash/Ideal Image
ΚΕΙΤΙ ΧΟΛΜΣ

To απίστευτα chic και σέξι κασμιρένιο σουτιέν της Κέιτι Χόλμς έγινε sold out μέσα σε μία ώρα -Το στιλιστικό της τρικ που ενθουσίασε


Πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός Κέιτι Χόλμς βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για ψώνια με την κόρη της Σούρι Κρουζ.

Η Κέιτι Χόλμς είναι από τις πιο κομψές σταρ του Χόλιγουντ και πολλές από τις εμφανίσεις της γίνονται αντικείμενο συζήτησης. Αυτή την φορά, η Χολμς είχε πιο φθινοπωρινή διάθεση και επέλεξε ένα cardigan από κασμίρ σε γήινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με τζιν παντελόνι και μαύρα mules. Ωστόσο αυτό που τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της ήταν το ασορτί σουτιέν της που φαινόταν μέσα από το ντεκολτέ.

To στιλιστικό της τρικ είναι από τα πιο hot της σεζόν, αφού δεν είναι η πρώτη που αποφασίζει να φορέσει την ζακέτα σαν τοπ.

Ο συνδυασμός με το πλεκτό σουτιέν στην ίδια απόχρωση ενθουσίασε τις γυναίκες και το εσώρουχο από κασμίρ των 470 ευρώ, έγινε sold out την ίδια ώρα κιόλας. Το πλεκτό bralette, με τιράντες, σε bandeau στιλ είναι μίνιμαλ και κομψό.

Το brand Κhaite κρύβεται πίσω από αυτό το στιλάτο σύνολο και το σουτιέν ΕDA που κυκλοφορεί σε μία σειρά από elegant και sophisticated αποχρώσεις.

Το λουκ της Κέιτι Χολμς μας ενέπνευσε, αφού είναι ιδανικό για τις πρώτες δροσερές, ημέρες του φθινοπώρου.

 

 

 

Splash/Ideal Image
Splash/Ideal Image