Shutterstock
Shutterstock
«ΒΟΒΟ» TREND

Αυτό το τελείωμα του γιακά στα πουκάμισα είναι ό,τι πιο stylish για το φθινόπωρο -Από άλλη εποχή


«Βοbo», στα ισπανικά, θα πει «αφελής», «άβγαλτος», «απονήρευτος».

Ετσι χαρακτηρίζεται κι ένα ρομαντικό και feminine microtrend βγαλμένο από μια απροσδιόριστη χρονικά «εποχή αθωότητας» που βλέπουμε να υιοθετείται από γυναίκες της μόδας όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα.

Μια πολύ μικρή στιλιστική λεπτομέρεια σε μια εμφάνιση, όταν έχει άποψη και δεν συμβαδίζει με το «εύπεπτο» στιλ εφήμερων trends, δεν αφήνει το βλέμμα να μετακινηθεί σε άλλο σημείο της.

Ετσι, ο σοφιστικέ χαρακτήρας του (στρογγυλεμένου) γιακά που έχουν τα πουκάμισα που φορούν αρκετές fashion influencers, δεν μπορεί να περάσει εύκολα απαρατήρητος γιατί μας θυμίζει ένα «άβγαλτο» κομμάτι του παρελθόντος της μόδας. Ενας γιακάς φερμένος από χρόνια παιδικά, σαν αυτούς που είχαν ρούχα που πλέον είναι μόνο μια ανάμνηση.

Το -κολεγιακού στιλ- πουκάμισο από ποπλίνα με τον στρογγυλεμένο γιακά που καταλήγει σε βολάν, είναι μια επιλογή που αποτελεί κατηγορία από μόνη της στα πουκάμισα αυτής της σεζόν. Δεν το βλέπεις παντού. Για να το φορέσεις θα πρέπει πρώτα να το αναζητήσεις και να σκεφτείς με τι και σε ποια περίσταση θα το τολμήσεις.

Mε ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή μια μίντι φούστα; Με ankle boots ή ένα ζευγάρι γόβες; Με blazer ή μέσα από ένα πουλόβερ;

Pernille Teisbaek και Blanca Miró το έχουν στην ντουλάπα τους και μας δίνουν μια γεύση από τον τρόπο που το συνδύασαν. 

Zara υιοθέτησαν την τάση που το brand GANNI «επαναπροσδιόρισε».

Ενα πουκάμισο elegant και «αθώο». Θα το τολμήσετε;

Zara
Zara