Shutterstock
Shutterstock
STREET STYLE

ΝYFW: Έτσι ντύνονται οι fashionista στους δρόμους της Νέας Υόρκης -Oι τάσεις που πρωταγωνιστούν


7925 χιλιόμετρα χωρίζουν τους δρόμους της Αθήνας από τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Αν σας φαίνονται πολλά, εμείς, με την δύναμη της φωτογραφίας, θα τα μηδενίσουμε και θα σας μεταφέρουμε εκεί που τις τελευταίες ημέρες το όραμα των κορυφαίων σχεδιαστών μεταφράστηκε σε δημιουργίες.

Στην Εβδομάδα Μόδας, τα catwalks και οι δρόμοι της Νέας Υόρκης γέμισαν από ιδέες και από γυναίκες που περπάτησαν με αυτοπεποίθηση και φόρεσαν αυτό που πρόσταζε η φαντασία τους. Το αποτέλεσμα; Εμφανίσεις που ήρθαν για να μείνουν στις καρδιές των fashionista που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η νέα σεζόν προστάζει εξωστρέφεια. Άνεση και πρακτικότητα. Χρώμα. Οι τσάντες δεν βαραίνουν τους ώμους, είναι μικροσκοπικές και χωρούν μόνο τα απαραίτητα. Αν επιλέξετε να τους βαρύνουν με μια μεγαλύτερη handbag αυτή θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι ξεχωριστή. Σαν εσάς.

Πάμε να δούμε τις 8 τάσεις που κυριάρχησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και τα ρούχα και τα αξεσουάρ που συνθέσουν τις εμφανίσεις που θα κάνετε κι εσείς στους δρόμους της Αθήνας.

1) Statement μανίκια -Η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση: Τα oversized μανίκια δηλώνουν την παρουσία τους με αφοπλιστική αυτοπεποίθηση και δεν περνούν απαρατήρητα.  

 

2) Έντονα, εξωστρεφή prints: Τhe bigger, the better: Prints με εκρηκτικούς χρωματικούς συνδυασμούς «βάφουν» τα σετ και τα φορέματα που φορούν οι fashionista. 

 

 

3) Ροζ σε όλους τους τόνους: To ροζ, εδώ, δεν είναι απλά μια δήλωση θηλυκότητας. Είναι άποψη. 

 

 

4) Άνεση και δυναμισμός με κοστούμια: Τα power suits είναι εδώ. Για να χαρίσουν στις εμφανίσεις μας αυτό που λέει και το όνομά τους: δύναμη!

 

 

 

 

 

 

5) Βοilersuits: Ευκολοφόρετες και πρακτικές. Με στιλ (ή σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς). Η ολόσωμες φόρμες με τσέπες -που μοιάζουν με φόρμες εργασίες- είναι τάση. Δείτε εδώ αναλυτικά πώς τις φορούν οι επιδραστικές γυναίκες της μόδας. 

 

 

6) Η υπεροχή του leather: To διαχρονικό, luxurious trend της μόδας. Ενα δερμάτινο πουκάμισο, μια δερμάτινη φούστα ή φόρεμα είναι must αυτή τη σεζόν. Ακόμα και πολύ οικονομικές επιλογές από high street brands δείχνουν ότι έχετε διαθέσει ένα σημαντικό ποσό γι'αυτές. 

 

 

7) Bερμούδες: Συνδυάζονται με boxy blazers, πανωφόρια και oversized jackets. 

 

 

8) Mικρές, πολύ μικρές τσάντες: Το μόνο που χρειάζεται να έχεις πριν βγεις από το σπίτι είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αντε και τα κλειδιά σου, το κινητό σου και λίγα χρήματα. Οσα, δηλαδή, χωρά μια μικροσκοπική handbag, σαν αυτές που είδαμε να κυκλοφορούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.