Shutterstock
Shutterstock
ZARA

Οι γυναίκες επιμένουν ότι αυτή η μαύρη ολόσωμη φόρμα από τα Zara είναι ό,τι πιο βολικό και κομψό πήραν τελευταία


Υπάρχουν κομμάτια που αγοράζεις αυθόρμητα, σε μια -μη στοχευμένη- εξόρμηση στα μαγαζιά, σε πολύ οικονομική τιμή, και σε ακολουθούν για χρόνια.

Τα φοράς είτε στο γραφείο είτε σε κάποια βραδινή έξοδο, τα συνδυάζεις με τα αγαπημένα σου κοσμήματα και αισθάνεσαι σιγουριά και αυτοπεποίθηση μαζί τους. Στα Zara βρήκαμε ένα τέτοιο κομμάτι.

 Είναι βέβαιο ότι θα κάνει αμέσως απόσβεση και θα «ανακουφίσει» αμέσως τον στιλιστικό πονοκέφαλο με κωδική ονομασία «Τι-να-φορέσω-τώρα» που εμφανίζεται λίγο πριν πάτε σε κάποιο κάλεσμα ή κάποια επαγγελματική συνάντηση.

Αυτή η μαύρη, ολόσωμη φόρεμα με ζώνη με αγκράφα από τα Ζara θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή αυτή τη σεζόν. Με V ντεκολτέ, κρουαζέ και χωρίς μανίκια.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι μια από τις πιο «ασφαλείς» στιλιστικές επιλογές που σας βγάζει από την (περίπλοκη κάποιες φορές) διαδικασία συνδυασμού διαφορετικών κομματιών της γκαρνταρόμπας σας.

Αυτή η ολόσωμη φόρμα συνδυάζεται άψογα με τις γόβες ή τα mules σας. Το all time classic μαύρο της χρώμα κολακεύει το σώμα.

Θηλυκή και συνάμα σοφιστικέ, αυτή η οικονομική ολόσωμη φόρμα από τα Zara θα είναι η έξυπνη αγορά της σεζόν.

Η ολόσωμη φόρμα κοστίζει 25,95 ευρώ και θα την βρείτε εδώ: 

 

TAGS