Shutterstock
Shutterstock
Η&M

7 κομμάτια από τα H&M περιμένουν να προστεθούν στην capsule wardrobe σας -Ιδανικά για office look


Κάθε Σεπτέμβριος μοιάζει με Ιανουάριο: είναι ο μήνας όπου προστάζει νέα εκκίνηση στην καθημερινότητά μας, κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν.

Είναι η ιδανική στιγμή, να κάνετε μια νέα αρχή στο καθημερινό σας ντύσιμο. Να δημιουργήσετε μια capsule wardrobe με ρούχα που θα σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Από τα πρώτα λεπτά της (κάθε) νέας ημέρας, ξεκινά ένας μικρός «αγώνας» διεκπεραίωσης όλων των tasks μέχρι να φτάσετε στο γραφείο: ένα από αυτά είναι η δική σας προετοιμασία.

Αν το να στέκεστε μπροστά από την ντουλάπα σας αγωνιώντας για την δημιουργία ενός άνετου και δυναμικού στιλιστικού συνδυασμού, είναι μια πολύ οικεία εικόνα για εσάς, βρήκαμε στα H&M 7 κομμάτια που μπορούν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

7 κομμάτια που κάθε γυναίκα που αγαπά το θηλυκό και μοντέρνο ντύσιμο, μπορεί να εντάξει στην capsule wardrobe της τη νέα σεζόν.

Ενα μακρύ shirt dress, ένα wrap dress (το φόρεμα που κολακεύει κάθε σωματότυπο), ένα νεανικό τζιν, ένα feminine τοπ που μπορεί να αντικαταστήσει ένα πουκάμισο κι ένα denim πουκάμισο, είναι μερικά από τα κομμάτια που τα H&M προτείνουν για τη νέα σεζόν. Θα αναβαθμίσουν το office look σας και θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο, απλή υπόθεση.