Ζara
Ζara
NEUTRAL

Η αβάσταχτη γοητεία των neutrals: Τα 6 κομμάτια-κλειδιά του χειμώνα από τα Zara


Η επιστροφή του minimal από τα ‘90s ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη που επιφύλασσε η μόδα μετά τα busy ‘00s.

Η αρχή έγινε με κομψά slip dresses και τσόκερ στο λαιμό και ακολούθησε το nude craze, η λατρεία για τα μονόχρωμα total looks, τα ήσυχα παστέλ, τα μεγάλα πουκάμισα και το δέρμα.

Ο μινιμαλισμός βρήκε πρόσφορο έδαφος και άνθισε χέρι-χέρι με την πρακτικότητα, κατακτώντας τα βραδινά, τα καθημερινά αλλά και τα sport looks (ποτέ τα κολάν και τα αθλητικά σουτιέν δεν ήταν τόσο chic).

Τα Zara αφιέρωσαν μια ολόκληρη συλλογή της φετινής σεζόν στα απαραίτητα neutrals, δηλαδή τα κλασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα, στη μίνιμαλ εκδοχή τους.

Μόνο που η έννοια του κλασικού δεν συνδέεται πλέον με τους συνειρμούς του βαρετού και του προβλέψιμου.

Τα κομμάτια-κλειδιά της σεζόν δεν είναι πια η ουδέτερη ζώνη ενός look, αλλά οι πρωταγωνιστές του τραβούν την προσοχή με την ανεπιτήδευτη απλότητά τους και μοιάζουν να συμβολίζουν μια ευρύτερη επιστροφή στα ουσιώδη.

Παρακάτω, ανακαλύψτε τα 6 κομμάτια-κλειδιά της νέας συλλογής του Zara και ετοιμαστείτε για μια βουτιά στην αβάσταχτη γοητεία του μινιμαλισμού.

Εύκολα, chic, βασικά αλλά ποτέ basic.

To ριγέ πουκάμισο

Απογειώνει το ντύσιμο γραφείου, «παίζει» ως μοντέρνα μαρινιέρα, συμπληρώνει τέλεια το ανοιξιάτικο τζιν και φοριέται ιδανικά μέσα από πουλόβερ (αποκαλύπτοντας μόνο το γιακά και τα μανίκια).

Βρείτε το εδώ.

Το νέο κοστούμι

Είναι φαρδύ αλλά όχι άχαρο, είναι bossy και empowering. Χαρίζει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, είναι απόλυτη τάση και αποδεικνύει ότι μπορείτε να είστε updated σε όλους τους τομείς: άψογα ντυμένη, άψογη επαγγελματίας.

Bρείτε το εδώ

Η πλισέ midi φούστα

Ήρθε για να μείνει, για να αγκαλιάσει τη γυναικεία μέση, ισορροπώντας άνεση και θηλυκότητα. Με τόσες πιέτες όσες και οι πτυχές της προσωπικότητας. Φοριέται σε neutrals και «χτίζεται» με T-shirt, πουκάμισο και σακάκι.

 

Bρείτε το εδώ

Το δερμάτινο παντελόνι

Το πιο «θορυβώδες» βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, θέλει προσοχή στο styling.

Το total leather ολόμαυρο look είναι σίγουρα in- αλλά η safe εκδοχή του, με λευκό T-shirt ή φαρδύ πουκάμισο είναι εξίσου στιλάτη.

Βρείτε το εδώ

Το sleek σατέν φόρεμα

Αποπνέει ήσυχη αλλά σίγουρη πολυτέλεια. Το νέο μίντι φόρεμα είναι μεν απαλό σατέν, αλλά σε σκούρα πράσινη απόχρωση για να μαγνητίζει χωρίς να φωνάζει.

Εκτός από την κλασική ψηλή μπότα, φοριέται και πάνω από μαύρο παντελόνι, με φλατ και σκουλαρίκια για ένα πιο «βερολινέζικο» effect.

Bρείτε το εδώ. 

Το structured τοπ

Κλασικό, σικάτο μπεζ που ταιριάζει με όλα- αλλά το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στις ραφές.

Όγκος, πιέτες, ελαφρά τονισμένοι ώμοι, πολυτελής υφή. Το top of the top για όλες τις περιστάσεις.

Bρείτε το εδώ

Διαβάστε επίσης: Τα άνετα ankle boots που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο

Midi φούστα: Οι 3 τρόποι να φορέσετε το απόλυτο κομμάτι της σεζόν