Shutterstock
Shutterstock
ZARA LOOK

Το look από τα Zara που ξεχώρισε στους δρόμους του Παρισιού -Στην πιο μεγάλη τάση της σεζόν


Οι street style εμφανίσεις των fashionista στις Εβδομάδες Μόδας κάνουν διάλογο με τις δημιουργίες των σχεδιαστών στα catwalks και το αποτέλεσμα πολλές φορές μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει μια street style εμφάνιση να γίνεται πεδίο στιλιστικής μελέτης και πηγή έμπνευσης: μια πρόταση για ένα καθημερινό οutfit, που σπάει την μονοτονία.

Tις τελευταίες σεζόν, εκρηκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων ξεχύθηκαν στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας: στο όνομα του color-blocking είδαμε ατίθασα ζευγάρια bold αποχρώσεων να σπάνε τα στιλιστικά στεγανά.

Στην αντίπερα όχθη, ένα μονοχρωματικό κύμα περίμενε για να σκάσει. Τα μονοχρωματικά look έγιναν hot τάση, ένα άλλος τρόπος δόμησης των καθημερινών οufit.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, λίγο πριν το show του οίκου Dior, μια fashion influencer μίλησε στις followers της με την τελευταία λέξη της μόδας: το μπεζ μονοχρωματικό της σύνολο, -ένα φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι και ένα πουκάμισο με γιακά και κοντό μανίκι- είχε την υπογραφή των Zara.

Το look της Benthe Marlene Mey Liem στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού φτιάχτηκε από δύο basic κομμάτια που και μαζί και χώρια, μπορούν να δημιουργήσουν elegant καθημερινούς συνδυασμούς.

 

Βρείτε το πουκάμισο εδώ

Βρείτε το παντελόνι εδώ.