Παιχνιδιάρικος μαξιμαλισμός: Διαλέξαμε τα ωραιότερα κομμάτια από τη συλλογή Giambattista Valli X H&M | 0 bovary.gr
Παιχνιδιάρικος μαξιμαλισμός: Διαλέξαμε τα ωραιότερα κομμάτια από τη συλλογή Giambattista Valli X H&M | 0 bovary.gr
Η&M ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Παιχνιδιάρικος μαξιμαλισμός: Διαλέξαμε τα ωραιότερα κομμάτια από τη συλλογή Giambattista Valli X H&M


«Δεν είμαι ένας σχεδιαστής που ντύνει κάποιον για να πάει στη δουλειά του», δήλωνε ο Giambattista Valli μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τα Η&Μ τον περασμένο Μάιο, ξεκαθαρίζοντας εξαρχής τις προθέσεις του. 

Όσοι ακολουθούν τον Ιταλό σχεδιαστή, γνωρίζουν την αγάπη του για τα πολυτελή, πληθωρικά κομμάτια, με στρώσεις υφασμάτων, διαφάνειες, κεντήματα και πολύτιμους λίθους. Οι μαξιμαλιστικές δημιουργίες του που παραπέμπουν σε πρωταγωνίστριες παραμυθιών, ενώ ακόμα και τα πιο απλά ρούχα του έχουν ένα παιχνιδιάρικο twist. Ο Valli σχεδιάζει ready to wear με φιλοσοφία haute couture, αλλά το κάνει τόσο καλά, που πείθει ακόμη και τους πιο δύσπιστους, να ενδώσουν έστω και για λίγο στην ενδυματολογική υπερβολή. 

Η capsule συλλογή του για τα H&M μόλις παρουσιάστηκε και πράγματι, κανένα από τα δεκάδες looks της δεν παραπέμπει στο (συνηθισμένο) ντύσιμο γραφείου. Το concept της συλλογής (και της φωτογράφισης) είναι ένα κορίτσι από το Los Angeles, τη Σανγκάη ή το Βερολίνο που επισκέπτεται τη Ρώμη, μένει σε ένα πολυτελές αρχοντικό με έργα τέχνης και ετοιμάζεται με τις φίλες της για ένα πάρτυ. 

Τα looks είναι βουτηγμένα στο party glam. Μίνι girlie φορέματα με βολάν, κλειστούς λαιμούς και μακριά μανίκια, διακοσμημένα με πολύχρωμους λίθους ή λεπτές ζώνες συνδυάζονται με καλσόν που φέρουν το logo του οίκου και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα maxi, αιθέρια φορέματα είναι εξίσου θηλυκά, με κεντημένα χείλη, καρδούλες και ανάγλυφα λουλούδια και διακοσμούνται με κομψές ζώνες ψηλά στη μέση που τονίζουν τη σιλουέτα και το ντεκολτέ. 

Ο ρομαντισμός επεκτείνεται σε πανωφόρια με εντυπωσιακά print με τριαντάφυλλα και αγγέλους, μαύρα παλτό και τζάκετ σε ‘60s σχήμα και με φλοράλ λεπτομέρειες αλλά και ένα show stopper κοντό μπουφάν με γούνινη επένδυση. Κόκκινο, ροζ, λευκό και μαύρο είναι τα κυρίαρχα χρώματα της φρέσκιας συλλογής που θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα στις 7 Νοέμβρη. 

Παρακάτω, δείτε τα ωραιότερα κομμάτια που διαλέξαμε από τη συλλογη. 

Το maximal κόκκινο φόρεμα 

Το νέο mini

Τα παιχιδιάρικα αξεσουάρ

Το show stopper jacket

Τα statement basics

Το maximal φόρεμα

Το νέο mini

 

Τα παιχνιδιάρικα αξεσουάρ

Το show stopper jacket

Τα statement basics