Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Η Πελαγία Χριστάκη σου προτείνει τα ιδανικά outfit για τις βροχερές ημέρες του φθινοπώρου


Καλή Τρίτη σε όλες! Οπως ξέρετε αυτή η στήλη δεν κάνει ποτέ διάλειμμα!

Είμαστε εδώ παντός καιρού, ακόμα και βροχερού. Σήμερα γιορτάζει και το περίεργο μου όνομα! Χαίρομαι να λαμβάνω τις ερωτήσεις σας και θα σας ζητήσω αν μπορείτε να μου δίνετε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σωματότυπό σας ή το βάρος/ ύψος για να μπορώ να σας κατευθύνω καλύτερα.

Ας αρχίσουμε με τις ερωτήσεις σας!

Πελαγία μου καλή σεζόν!Θέλω να αγοράσω ένα πολύ κομψό και άνετο φλατ παπούτσι που να αντέχει στις φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες. Βαρέθηκα να φοράω συνεχώς sneakers! Τι μου προτείνεις; Σ' ευχαριστώ! 

Αγαπητή φίλη, αν φοράς τζηνάκια ή παντελόνια που να καταλήγουν λίγο πριν τον αστράγαλο, τότε μια ωραία κλασική γόβα με μπαρέτα θα σου χρειαστεί για το γραφείο αλλά και τη βόλτα (μετά το γραφείο). Το καστόρινο δέρμα είναι πολύ πιο casual και καθημερινό από το λείο δερμάτινο, που προσωπικά δεν συνιστώ για καθημερινά παπούτσια.

Μπορείς να συνδυάσεις την μπαρέτα σου με φόρεματα, παντελόνια αλλά όχι τόσο με φούστες.

Αν η επιλογή σου καλύπτει το 60% των καθημερινών outfits τότε μπορείς να προχωρήσεις σε αγορά. Διάλεξε προσεκτικά το καθημερινό σου παπούτσι, πρέπει να είναι μαλακό, άνετο και να ταιριάζει στο στυλ σου. Επένδυσε σε μια ποιοτική αγορά και μην παρασυρθείς από τις προσφορές που έχουν μερικά καταστήματα. Το ιδανικό θα ήταν να συνδυαστούν και τα δύο.

Αντίθετα με το τι πράττουμε, περισσότερος χρόνος χρειάζεται για την αγορά ενός καθημερινού παπουτσιού σε σχέση με ένα «έχω να πάω σε ένα γάμο ας πάρω ένα 250 ευρώ να είμαι θεά». Εδώ να πούμε πως είσαι η νύφη! Αγόρασε κάτι που θες για κάθε μέρα και ζήσε τα ρούχα σου!

Πελαγία μου, δώσε μου μερικές χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές για τις πρώτες βροχές μέρες του φθινοπώρου. 

Πρώτα από όλα να πούμε πως λίγη βροχή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, οι εναλλαγές των εποχών είναι που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη!

Το φθινωπορο είναι μια ιδανική ευκαιρία για ανανέωση και να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν. Η εποχή είναι ό,τι πρέπει για safari jacket, λεπτά πλεκτά και φορέματα με μανικάκι.

 

 

 

 

 

 

 

Γεια σας. Ερώτηση...Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν καθώς μου αρέσουν πάρα πολύ και είναι ό,τι πρέπει για την εποχή. Δεν είμαι σίγουρη όμως αν μπορώ να το συνδυάσω εύκολα. Επίσης, δεν μπορώ να βρω εύκολα στην ελληνική αγορά. Γνωρίζετε από πού μπορώ να πάρω και πώς θα το βάλω;

Εχουν περάσει αρκετά τζιν μπουφάν από τα χέρια μου. Το μόνο διαχρονικό, υπέροχο και πάντοτε μέσα στη μόδα, είναι το Levi’s. Προτιμώ την ανδρική γραμμή, από το γυναικείο στενό και κοντό. Φορεμένο στους ώμους.

 

 

Αγαπητή Πελαγία γεια σου και πάλι!!! I have something to wear...  σου επισυνάπτω και φωτο. Μια ολόσωμη χακί φόρμα και ενα leather wrap dress όλως τυχαίως χακί. Πρόκειται να παραβρεθώ σε εγκαίνια τα οποία θα γίνουν πρωί σε ανοιχτό χώρο τύπου εξοχή. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει κρύο ενδεχομένως και βροχή. Θα ήθελα τη συμβουλή σου για πανωφόρι και παπούτσια τα οποία με απασχολουν περισσότερο καθώς στο σημείο υπάρχει χώμα και ίσως λάσπες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θεωρείς ότι έχω κάνει σωστή επιλογή ή έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο;Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων καθώς είμαι σίγουρη ότι θα μου δώσεις και πάλι τα φώτα σου. 

Με έχεις πετύχει στην καρδιά με το χακί! Υπέροχο χρώμα! Αχ! Λοιπόν ψηφίζω φόρεμα wrap!Μου αρέσει πάρα πολύ. Ενα απλό κάμελ παλτό είανι σούπερ, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Τώρα τα δύσκολα... λάσπες.. Εδώ αναγκαστικά θα έλεγα μια μπότα με σούρες σοκολατί ή κάφε σκούρο ή ακόμαααα πιο τέλειο με snake skin υφή.