Shutterstock
Shutterstock
STATEMENT ITEM

British cool: Η designer καμπαρντίνα που ξεχώρισε στο runway -Βρήκαμε την οικονομική εκδοχή της


Υπάρχουν πάντα κάποια κομμάτια που προκαλούν «θόρυβο» στις Εβδομάδες Μόδας.

Aυτό σημαίνει ότι «παίζουν» παντού στο Instagram και είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να εμφανίζονται σε real life outfits. 

Τον περασμένο Φεβρουάριο, όλοι μιλούσαν για μία καμπαρντίνα από το show του JW Anderson και τη χειμερινή συλλογή του, και τώρα που έφτασε η εποχή της πρωταγωνιστεί παντού.

Όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει και μια τάση, αφού πολλά πανωφόρια της φετινής σεζόν έχουν το ίδιο μοτίβο: μπεζ, χακί ή μαύρο που «σπάει» με ολόκληρα κομμάτια στιλάτου βρετανικού καρό. 

Η επιτυχία του συγκεκριμένου itemn βασίζεται στο γεγονός ότι είναι ταυτόχρονα statement αλλά και ευέλικτη: προσδίδει μια cool αύρα στο look είτε είναι βραδινό ή πρωινό, αλλά ταυτόχρονα έχει όλο το prestige και το «στήσιμο» μιας business καμπαρντίνας.

 

 

Και επειδή η original κοστίζει κάτι παραπάνω από 1000 δολάρια, το Asos λάνσαρε μια δική του, παρόμοια, οικονομική εκδοχή που δεν υπολείπεται σε στυλ και coolness. Όπως ήταν αναμενόμενο, η καμπαρτίνα του Asos έχει γίνει ήδη το talk of the town μεταξύ των fashionistas και είναι θέμα χρόνου να εξαντληθεί. 

 

 

 

 

 

Δείτε την εδώ.

Επενδύστε σε αυτό το chic, διαχρονικό κομμάτι και φέρτε στα look σας λονδρέζικα vibes για το φθινόπωρο.

Δείτε εδώ την original εκδοχή της από το οίκο JW Anderson.