Mango
Mango
JEANNE DAMAS

True Parisian: Η Jeanne Damas διαλέγει τα αγαπημένα της κομμάτια από τη νέα συλλογή των Mango


Τι είναι εκείνο που μας γοητεύει περισσότερο στο γαλλικό στυλ;

Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει το french chic τόσο ακαταμάχητο, ενώ είναι τόσο απλό; Η απάντηση είναι, το ότι μοιάζει (και συχνά είναι πράγματι) ανεπιτήδευτο. 

Το απόλυτο κλισέ ότι το να είσαι ο εαυτός σου σε κάνει πιο ελκυστική, ισχύει απόλυτα εδώ. Οι Παριζιάνες μας αρέσουν γιατί μοιάζουν να χρειάστηκαν 5 λεπτά για να ετοιμαστούν, 5 λεπτά για να ενσαρκώσουν τη μίνιμαλ chic φαντασίωση που συνοδεύει τις γυναίκες της πόλης του φωτός. 

Η Jeanne Damas ενσαρκώνει ακριβώς αυτή τη φαντασίωση- και φαίνεται να το απολαμβάνει. Με εμφανείς επιρροές από τo στυλ του αιώνιου it girl Jane Birkin, η Damas ποζάρει στο Instagram με φλοράλ, wrap φορέματα και midi φούστες, ψηλόμεσα flared τζιν με σουέντ μποτάκια, μάλλινες κοντές ζακέτες σε παστέλ χρώματα, καρό σακάκια και «σβησμένο» κραγιόν.

Η αγαπημένη Γαλλίδα του Instagram, έχει λανσάρει το δικό της brand Rouje και πρόσφατα εγκαινίασε ένα εστιατόριο και boutique (δύο σε ένα) στο Παρίσι (που αλλού;) που ονομάζεται Chez Jeanne.

Εκτός από αυτό, η Damas είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας των Mango με τίτλο Be an icon, όπου μεταξύ άλλων, αποδομεί το προσωπικό της στυλ και αποκαλύπτει τα all time αγαπημένα της κομμάτια. 

«Αν το στυλ μου είχε πράγματι κανόνες, θα ήταν να μην το παρακάνω, να μην είμαι ποτέ επιτηδευμένη και να δείχνω ο εαυτός μου. Τα αγαπημένα μου ρούχα είναι ένα τζιν, ένα T-shirt και ένα φόρεμα. Αλλά μου αρέσουν οι αντιθέσεις- θηλυκά κομμάτια συνδυασμένα με πιο ανδρικά, φαρδιά ρούχα. Μου αρέσουν τα ογκώδη πουλόβερ και τα παλτό», δηλώνει. 

Τα κομμάτια που επέλεξε από τη συλλογή των Mango εκφράζουν τέλεια το προσωπικό στυλ και είναι θέμα χρόνου να γίνουν και δικά σας αγαπημένα. 

1. Το intellectual καρό σακάκι

Δείτε το εδώ. 

2. Το cosy λευκό πουλόβερ με frill λεπτομέρειες

Δείτε το εδώ. 

3. Το sexy slim τζιν

Δείτε το εδώ

4. Το ρομαντικό midi φόρεμα

Δείτε το εδώ.