Zara
Zara
ZARA

Less is more- Τα 5 κομμάτια που θέλουμε τώρα από τη νέα μίνιμαλ συλλογή των Zara


Αν έχουμε πάρει ένα «μάθημα» από το παριζιάνικο στυλ είναι ότι βασίζεται στην αβάσταχτη γοητεία της απλότητας.

Πράγματι, τα απλά κομμάτια συνδυασμένα μαζί δημιουργούν μια εικόνα πιο δυνατή από όσο θα περίμενε κανείς, και δεν είναι τυχαίο ότι τις περισσότερες φορές το πιο δύσκολο είναι να αφαιρέσεις και όχι να προσθέσεις. 

Από την άλλη, το μίνιμαλ στυλ έχει την δική του τέχνη. Αν αφήσετε τα κομμάτια να «μιλήσουν» θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να το κάνουν -με απλά λόγια, είναι καλύτερο να επενδύσετε σε ποιοτικά και στιλάτα κομμάτια που κάνουν μια μίνιμαλ εμφάνιση ζωντανή και όχι βαρετή.

Η Stay Minimal συλλογή των Zara είναι γεμάτη από κομμάτια ιδανικά για να πετύχετε το απόλυτο μίνιμαλ chic with a twist.

Ελαστικά εφαρμοστά ζιβάγκο, sleek παντελόνια και jumpsuits: υπάρχουν πολλές εκδοχές του μίνιμαλ look και είναι όλες εξίσου ενδιαφέρουσες.

Ο ιδανικός τρόπος να ολοκληρώσετε ένα μίνιμαλ ντύσιμο είναι να προσθέσετε λεπτά ή chunky κοσμήματα ή κάποιο αξεσουάρ μαλλιών (σατέν στέκα ή τσιμπιδάκια με πέρλες) για να εξισορροπήσετε τα απλά ρούχα. 

Διαλέξαμε τα 5 ωραιότερα κομμάτια από τη συλλογή των Zara για να επενδύσετε τώρα. 

Το εφαρμοστό ζιβάγκο: Με πειραγμένη υφή ριπ και σε απόχρωση απαλού γαλάζιου αντί για κλασικό μαύρο, το must τοπ του χειμώνα είναι η ιδανική βάση για layering.

Bonus: το ευέλικτο μήκος του συνδυάζεται ιδανικά με skinny jeans ή από μέσα σε φαρδύ παντελόνι ανδρικού τύπου. 

Δείτε το εδώ.

2) Το sleek μαύρο παντελόνι: Αντί για φαρδύ ανδρικού τύπου, το νέο μίνιμαλ είναι εφαρμοστό, αναδεικνύει την σιλουέτα και συνδυάζεται με όλα. 

Δείτε το εδώ.

3) Το statement jumpsuit: Πολυτελές σατέν βουργουνδί ολόσωμη φόρμα. Συνδυάζεται ιδανικά με λευκό μάξι παλτό και χρυσά σκουλαρίκια. 

Δείτε το εδώ.

4) Λεπτά κοσμήματα: Δείχνουν πανάκριβα χωρίς να είναι, και δίνουν luxury ύφος σε κάθε look. Κάντε ένα πείραμα -δοκιμάστε τα με τζιν και ένα απλό πουκάμισο. Θα δείτε ότι αλλάζει όλο το outfit.

Δείτε το εδώ.

5) Το little black dress: Όχι τόσο little και καθόλου αναμενόμενο. Το νέο μίνιμαλ φόρεμα πέφτει χαλαρό στο σώμα χωρίς να κολλάει και έχει συνδυασμό υφάσματος και σούρα. Minimal with a twist. 

Δείτε το εδώ.