Shutterstock
Shutterstock
SHOE OBSESSION

Αν υπήρχε ορισμός της statement μπότας θα είχε δίπλα αυτό το ζευγάρι από τα Mango


Τα cowboy boots είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. Αυτό όμως το ξέραμε ήδη.

Εκείνο που δεν είχαμε υπολογίσει είναι ότι αυτό το trend, που έμοιαζε τόσο ξεπερασμένο μέχρι πέρυσι, δεν επανήλθε όπως το ξέραμε αλλά ανανεωμένο, με όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν μια υποψήφια νέα εμμονή.

Και μπορεί οι καουμπόικες μπότες να δίνουν μια αναπάντεχη western νότα στα outfits (συνδυάζονται ακόμη και με office κοστούμι και βραδινό φόρεμα) αλλά οι statement καουμπόικες μπότες είναι μια κατηγορία από μόνες τους. 

Αν αναρωτιέστε πώς δείχνει μια statement καουμπόικη μπότα, δείτε αυτό το ζευγάρι από τη χειμωνιάτικη συλλογή των Mango.

Δεν είναι το κλασικό καφέ, δεν είναι καν μαύρο ή λευκό- είναι και τα δύο μαζί και είναι διακοσμημένες με ανάγλυφα σχέδια λουλουδιών και φυτών σε κόκκινο, πράσινο και κίτρινο. Α, και έχουν εξωτερικές πορτοκαλί ραφές. 

Φυσικά, οι influencers τις λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή, προτείνοντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς και looks που πράγματι φοριούνται σε καθημερινή βάση.

Αλλά αυτό το show stopper κομμάτι θέλει ειδική μεταχείριση και προσοχή στο styling-  είναι πανεύκολο να δείξει busy και φορτωμένο. 

 

 

Αλλά αν αγαπάτε αυτά τα bold κομμάτια, που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα, επενδύστε σε αυτό το ζευγάρι και συνδυάστε το ως εξής: Με total black ή λευκό (εύκολο), ή με μαύρο σακάκι και λευκό παντελόνι.

Επίσης, με sleek μαύρο τζιν που μπαίνει από μέσα, ή flared ανοιχτόχρωμο που θα καλύπτει τη μπότα, για ένα πιο θεματικό western look.

Τέλος, με μαύρο ή λευκό (ή blue/black) φόρεμα ή oversized δερμάτινο τζάκετ που φοριέται σαν midi dress. 

 

 

Το κλειδί, όμως, για να «υποστηρίξετε» αυτές τις μπότες είναι ένα: να τις φορέσετε με αυτοπεποίθηση. 

Δείτε τις μπότες εδώ. 

Διαβάστε επίσης: Stylish combo: Τα 5 στυλ φορεμάτων που συνδυάζονται ιδανικά με ankle boots