Διαχρονικότητα και πρωτοπορία: Τα ρούχα που τις συνδυάζουν αυτή τη σεζόν  | 0 bovary.gr
Διαχρονικότητα και πρωτοπορία: Τα ρούχα που τις συνδυάζουν αυτή τη σεζόν | 0 bovary.gr
LACOSTE

Διαχρονικότητα και πρωτοπορία: Τα ρούχα που τις συνδυάζουν αυτή τη σεζόν


Η απαιτητική καθημερινότητα προστάζει εμφανίσεις που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα και όμορφα όλη μέρα. Ρούχα με άποψη και ταυτότητα. Στον κόσμο της μόδας που διαρκώς αλλάζει, υπάρχουν επιλογές που παραμένουν κλασικές και διαχρονικές – διατηρώντας την πρωτοποριακή τους ματιά-  και αγκαλιάζουν το σώμα σου με στιλ.

Η LACOSTE την φετινή σεζόν λανσάρει την νέα της collection  Fall / Winter 2016-2017 έχοντας εμπνευστεί από την διάχυτη κομψότητα ενός ρετρό αλλά και φουτουριστικού ski resort. Ήδη από την δεκαετία του ’60 σχεδίαζε ρούχα με hi – tech μοντέρνο ύφος και αεροδυναμικό στιλ. Τους άξονες αυτούς, τους συναντάμε και σε αυτή την συλλογή, με τον δυναμικό σχεδιασμό να είναι ξεκάθαρος παντού.

Τα ρούχα έχουν ανατομικές φάσες και άρωμα από τα 70’s – μια από τις τάσεις της φετινής σεζόν-: Τα έντονα σλόγκαν της εταιρείας στην εν λόγω δεκαετία όπως «100% CROCO» « CROCODILE» και « CROCODELLE» κάνουν την εμφάνισή τους στα πουλόβερ.

Και η δεκαετία του 80’, όμως, δίνει το στίγμα της. Το φόρεμα-πόντσο αλλά και η ολόσωμη φόρμα έχουν κεντημένα σχέδια όπως έλατα και σκιέρ, εμπνευσμένα από τα βιντεοπαιχνίδια της εν λόγω δεκαετίας, με έντονα εμφανή pixels.

Η LACOSTE στη φετινή της συλλογή σπάει τους κώδικες και παίζει με τις αντιθέσεις. Ο Oliveira Baptista επανεφευρίσκει το στυλ της. Η ατμόσφαιρα υποβλητική, με vibes από χειμερινό σαλέ, βγαλμένα από ταινία του James Bond. Θα φορέσεις βελούδινα κολάν και μακριές φούστες με ανδρικά παπούτσια. Με αναφορές στην ταινία «Η ωραία της ημέρας», το υπερ-θηλυκό polo από PVC και η φαρδιά φούστα ταιριάζει υπέροχα με ψηλές, δερμάτινες μπότες με ξύλινο τακούνι.  

Κι όσο το κρύο θα δυναμώνει, αυτά τα κομψά και στιλάτα οutfit θα αγκαλιαστούν από φαρδιά πανωφόρια που θυμίζουν πανωφόρια αστροναύτη και από κοντά μπουφάν που μοιάζουν με ρούχα εργασίας.Η παλέτα των χρωμάτων σε ουδέτερους τόνους: του ατσαλιού, της γης και του ξύλου, οι οποίες φωτίζονται από ροζ, κόκκινες, μουσταρδί και πορτοκαλί πινελιές. Τα υφάσματα που κυριαρχούν είναι το βελούδο, το συνθετικό αλλά και παρθένο μαλλί.
 

 

Στα χνάρια του Martino Gamper που καταστρέφει έπιπλα του Gio Ponti για να φτιάξει νέα, ο Oliveira Baptista δημιουργεί λειτουργικά, άνετα ρούχα χρησιμοποιώντας το μοτίβο : καταστρέφω- δημιουργώ από την αρχή.

Η LACOSTE δεν έχει εμμονή μόνο στο καλό ντύσιμο αλλά και στο λειτουργικό:  Τα ρούχα έχουν φτιαχτεί για να μπαίνουν και να βγαίνουν γρήγορα, όπως η καρό βελούδινη φούστα με ελαστική μέση. Τα αξεσουάρ είναι υβριδικά ή προσαρμοσμένα στα ρούχα. Τα γάντια εξαφανίζονται μέσα στις τσέπες του μπουφάν και τα κασκόλ και οι κουκούλες μέσα στις θήκες τους.

Η άνεση είναι το ζητούμενο και τα ρούχα έχουν το ρόλο που πρέπει: γίνονται καταφύγιο και φωλιά μας. Η LACOSTE το επιτυγχάνει με μπουφάν και παλτό που έχουν επένδυση και θυμίζουν πάπλωμα κάτω από το οποίο θέλουμε να χωθούμε. Η χρηστικότητα είναι άξονας που διαπερνά όλα τα ρούχα της φετινής συλλογής της LACOSTE.

Συναντάμε ρούχα που μπορούν να φορεθούν με 2 ή 3 διαφορετικούς τρόπους. Τα φερμουάρ που έχουν τοποθετηθεί με γωνία 90ο δίνουν στα φουσκωτά μπουφάν και στα sheepskin παλτό τρόπο να φορεθούν με θεατρικό κούμπωμα ή ακόμα και να χωριστούν στα δυο.

Αποκλειστική διανομή για την Ελλάδα: NOTOS COM HOLDINGS

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: +30 211 1887164