shutterstock.com
shutterstock.com
7 ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ

7 ντυσίματα για την εβδομάδα που ξεκινά -Βloggers σου δείχνουν τι να φορέσεις


Εχουν τη δύναμη και την ικανότητα να επηρεάζουν χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο, με μόνο ένα τους post και με την προσωπική τους πινελιά στα σύνολα που επιλέγουν για να κυκλοφορήσουν είτε σε μια καθημερινή βόλτα είτε σε μια επίσημη έξοδο.

Ξέρουν από πρώτο χέρι το παιχνίδι της μόδας και μπορούν να φορέσουν από ένα οικονομικό t-shirt μέχρι την πιο ιδιαίτερη δημιουργία υψηλής ραπτικής.

Οι διάσημες bloggers είναι αυτές που σου προτείνουν πως να ανανεώσεις το look σου στη καθημερινότητα σου με τους πιο εύκολους τρόπους!

Αν λοιπόν θέλεις να αλλάξεις τη διάθεση σου μέσα από τα ρούχα σου ή τα πρωτότυπα αξεσουάρ και να νιώσεις λίγη από τη μαγεία του να είσαι μια πετυχημένη fashion blogger, δεν έχεις παρά να αντιγράψεις τα παρακάτω 7 σύνολα.

  • Η Jessie Bush προτείνει μια μίντι φούστα και λευκή φαρδιά μπλούζα που φτάνει πιο κάτω από τη μέση σου.

 

 

  • Πίστευες ότι το φλοράλ ταιριάζει μόνο στην άνοιξη; Εδώ βλέπουμε την ανατροπή με σουέντ μπότες που έρχονται πάνω από το γόνατο και τσόχινο καπέλο.

 

 

 

  • Double jeans είναι ο απόλυτος συνδυασμός για το φετινό χειμώνα. Το λουκ απογειώνουν τα βελούδινα μποτάκια – το must της σεζόν στα υποδήματα.

 

  • Η Emma Wo μας δείχνει ότι τα μετάλικς δεν αφορούν μόνο στο μακιγιάζ των ματιών, αλλά και στα ρούχα. Μια φούστα με πιέτες με ένα δερμάτινο τζάκετ μπορεί να γίνει το σύνολο πασπαρτού. 

 

 

  • Σου αρέσει το κομψό και σοβαρό ύφος των κουστουμιών; Αντικατέστησε το κλασικό παντελόνι με μια φούστα και ολοκλήρωσε το λουκ με ankle booties.

 

 

  • Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες! Αυτό αποδεικνύεται από το παρακάτω παλτό στο οποίο τα patches. 

 

  • Ρομαντική και σέξι με ένα μόνο outfit, όπως αυτό της blogger Camila Coelho, που συνδύασε ένα τζην με ξέφτια με ιδιαίτερη μπλούζα σε ροζ απόχρωση και τα άκρως θηλυκά mules.