shutterstock.com
shutterstock.com
ΦΟΥΤΕΡ

Φούτερ, το ανδρικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου -15 girly τρόποι να το φορέσεις


Τα hoodies αποτελούν ένα από τα πιο ταπεινά κομμάτια στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Κλασικό φούτερ, με φερμουάρ και κουκούλα. Ένα άνετο ρούχο που το έχουν επιλέξει ολόκληρες γενιές του αντίθετου φύλου για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Μεταξύ μας ακόμα κι ένας 40αρης δείχνει σέξι μέσα σε αυτό!

Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άντρες για να φορέσουν όταν το πρώτο κρύο κάνει αισθητή την παρουσία του, όμως οι ελαφριές βερσιόν του δίνουν τη δυνατότητα να μην το αποχωρίζονται ούτε τις καλοκαιρινές βραδιές. 

Αυτό όμως το κομμάτι – σημείο αναφοράς συνδυάζει το casual chic και την απλότητα και μετατρέπεται σε ένα ρούχο πασπαρτού για κάθε γυναίκα, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ, τόσο για τις sport εμφανίσεις όσο και για τα κομψά outfit. 

Άλλωστε μεγάλοι οίκοι μόδας όπως , Tommy Hilfinger, Gucci, Prada το έχουν εντάξει στις πασαρέλες τους ως πρόταση για τη χειμερινή σεζόν και βλέπουμε ότι αυτή εξαπλώνεται με επιτυχία στα κορίτσια που αγαπούν το streetstyle.

Αυτές είναι μερικές μόνο ιδέες για να φορέσεις τα hoodies με stylish συνδυασμούς!

 

 

 

 

 

  • Ταιριάζει τέλεια με δερμάτινα skinny παντελόνια, φόρμες, κολάν ή και μίνι φούστες για τις τολμηρές γυναίκες.

 

 

 

 

 

  • Πιστεύεις ότι αυτό το τόσο απλό ρούχο σε δεσμεύει ως προς τα υποδήματα; Λάθος! Από το street style μπορείς να εμπνευστείς και να το συνδυάσεις με αθλητικά παπούτσια, μπότες – ακόμα και over the knee – λόφερς και γόβες!

 

 

 

 

 

  • Σου αρέσει να παίζεις με το layering το χειμώνα; Τότε φόρεσε το με t-shirts, πουκάμισα, σπορ μπουφάν ή σακάκια, παλτό και animal print γούνες!